Πρωίαν σε είδον: Το trailer, η πρεμιέρα και ο πρώτος καλεσμένος Σεργουλόπουλου - Μελιτά

Είναι άκρως απολαυστικοί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωίαν σε είδον: Το trailer, η πρεμιέρα και ο πρώτος καλεσμένος Σεργουλόπουλου - Μελιτά

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά απολαυστικοί όπως πάντα ετοιμάζουν την πρεμιέρα τους στην ΕΡΤ με την εκπομπή Πρωίαν σε είδον. Το τηλεοπτικό δίδυμο που αγαπήθηκε μέσα από την δημόσια τηλεόραση βρίσκεται στην τελική ευθεία για την μεγάλη έναρξη για τη νέα τηλεοπτική χρονιά που θα είναι πολύ απαιτητική.

Το κανάλια εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία της πρεμιέρα και όλες τις λεπτομέρειες αλλά και για τον ηθοποιό που θα τους κάνει ποδαρικό. Παράλληλα το trailer είναι άκρως χιουμοριστικό.

Η ανακοίνωση για Πρωίαν σε είδον και Σεργουλόπουλο - Μελιτά

Για τρεις ώρες, από τις 09:00 έως τις 12:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το χαμόγελο και η καλή διάθεση μπαίνουν στο… πρόγραμμα και μας φτιάχνουν την ημέρα από νωρίς το πρωί.

Στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν, ο Φώτης και η Τζένη συναντούν τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στη ζωή του Εμμανουήλ Καραλή, ταξιδεύουν στην Κίμωλο, μας… συστήνουν νέες ενότητες κι ένα καινούργιο παιχνίδι και μαγειρεύουν με τη Γωγώ Δελογιάννη.

Ρεπορτάζ, ταξίδια, συναντήσεις, παιχνίδια, βίντεο, μαγειρική και συμβουλές από ειδικούς συνθέτουν, και φέτος, τη θεματολογία της εκπομπής. Νέες ενότητες, περισσότερα θέματα αλλά και όλα όσα ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε θα έχουν τη δική τους θέση κάθε πρωί, στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1, για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Δείτε επίσης: «Έκανα τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της μητέρας μου» - "Πάγωσαν" Σεργουλόπουλος και Μελιτά στον αέρα του Πρωΐαν σε Είδον