Στούντιο 4: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι Νάνσυς Ζεμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου

Πότε κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στούντιο 4: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι Νάνσυς Ζεμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ με την εκπομπή Στούντιο 4 την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, στις 15:00. Μέχρι τις 18:00 οι παρουσιαστές θα έχουν μοναδικές εκπλήξεις στους τηλεθεατές αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους.

Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4

Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της σεζόν κάνει ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή κωμική σειρά «Αρχελάου 5», που έρχεται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ (δείτε το trailer). Καλεσμένος, επίσης, ο Γιάννης Βαρδής, με αφορμή το αφιέρωμα της εκπομπής στον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, καθώς φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατό του.

Στούντιο 4 Θανάσης Αναγνωστόπουλος Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Φέτος, στην κουζίνα εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές για το καθημερινό τραπέζι θα φτιάχνουν ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, το νέο μέλος της παρέας του «Στούντιο 4».

Με πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ξεχώρισαν, με τα viral video της ημέρας, θέματα από την επικαιρότητα, πολιτιστικά, με πλούσιο ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, ανθρώπινες ιστορίες που εμπνέουν, το «Στούντιο 4», για τέταρτη χρονιά, θα μας κρατάει συντροφιά στην ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 15:00 ώς τις 18:00.