ΑΝΤ1: Τηλεοπτική "βόμβα" για τον Γιώργο Λιάγκα - Τι συμβαίνει;

Ο νέος ρόλος στο κανάλι του Αμαρουσίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με νέο ρεπορτάζ "βόμβα" επανήλθε η Τζώρτζια Συρίχα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και μετέφερε μια είδηση για τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν αφορούσε ωστόσο το Πρωινό του ΑΝΤ1 που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτέμβρη.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε ο παρουσιαστής πρόκειται να παρουσιάσει και δεύτερη εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου, όπως άλλωστε ακουγόταν εδώ και μεγάλο διάστημα.

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ της Συρίχα για τον Γιώργο Λιάγκα;

«Τηλεοπτική βόμβα! Ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι από τα μέσα Οκτώβρη κάθε Κυριακή στον ΑΝΤ1. Είστε έτοιμοι; Έτοιμος και αυτός! Πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες παρακαλώ. Όχι που νομίζατε ότι θα μείνει μόνο στο Πρωινό», γράφει η δημοσιογράφος στην ανάρτηση της στο Instagram.

Γιώργος Λιάγκας ΑΝΤ1

Δείτε επίσης: Στη Μύκονο για σούσι ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρία Αντωνά - Του χάιδευε το χέρι στο τραπέζι και του χαμογελούσε

Η αινιγματική ανάρτηση του παρουσιαστή

Πριν από λίγη ώρα ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα βίντεο από παραλία που επισκέφθηκε με το σκάφος του και άφησε πολλά... υπονοούμενα.

«Είναι οι τελευταίες βουτιές πριν την έναρξη του Πρωινού, στις 16 Σεπτεμβρίου, το βραδινό...» ακούγεται να λέει στο βίντεο μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του Πρωινού επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο το ρεπορτάζ.


Υπενθυμίζουμε πως το infotainment μαγκαζίνο «Το πρωινό» θα συνεχίσει ακάθεκτο με επικεφαλής τον Γιώργο Λιάγκα και την ίδια σύνθεση στην ομάδα του που αποτελείται από τους Φωτεινή Πετρογιάννη, Τάσο Τεργιάκη, Αρια Καλύβα. Στους συνεργάτες υπάρχει μια νέα προσθήκη, αυτή της Αφροδίτης Γραμμέλη, αλλά και μια αποχώρηση, εκείνη της Λίτσας Πατέρα ύστερα από 34 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας.

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα: Το επόμενο βήμα της αστρολόγου μετά από 34 χρόνια στο πρωινό του ΑΝΤ1

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστρολόγος οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση καθώς ήταν δυσαρεστημένη με τη διάρκεια που είχε η στήλη της και την αστάθεια στην ώρα μετάδοσής της. Ενδεικτικό της πικρίας της ήταν η απόφασή της να μην εμφανιστεί στην τελευταία εκπομπή την Παρασκευή 5 Ιουλίου.