Από το STAR στην ΕΡΤ: Από το Breakfast At Star πάει στο Στούντιο 4

Ακόμα μια μεταγραφή πριν την σεζόν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Από το STAR στην ΕΡΤ: Από το Breakfast At Star πάει στο Στούντιο 4

Με το που τελείωσε η τηλεοπτική σεζόν, με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως μετά από 5 ολόκληρα χρόνια η συνεργασία του με το STAR και το Breakfast at star πρέπει να λήξει!

Με τον ίδιο τρόπο, μέσα από τα social ανακοίνωσε σήμερα πως βρήκε το νέο του σπίτι στην ΕΡΤ, στην εκπομπή Στούντιο 4!

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης πάει Στούντιο 4!


Ο μάγειρα που έγινε ευρύτερα γνωστός μετά από τη νίκη του στο MasterChef, από αρχές Σεπτεμβρίου θα μπει στην κουζίνα του Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.

«Καλή μας αρχή! Ερχόμαστε τη Δευτέρα 2/9 στις 3 το μεσημέρι», έγραψε ο Σταύρος Βαρθαλίτης σε σχετικό στόρι που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Από το STAR στην ΕΡΤ: Από το Breakfast At Star πάει στο Στούντιο 4

«Για ακόμα μια χρονιά, το "Στούντιο 4", με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, θα μας κρατά συντροφιά στην ΕΡΤ1, καθημερινά από τις 15:00 ώς τις 18:00.

Μαζί τους, θα γνωρίσουμε και φέτος νέους ανθρώπους, θα συζητήσουμε ενδιαφέροντα θέματα, θα γελάσουμε και θα συγκινηθούμε.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, το αγαπημένο μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης, θα μας κρατάει και φέτος την καλύτερη παρέα!», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης.

Όσον αφορά το Breakfast at Star...


Στο πλευρό της Ελένης και του Ετεοκλή την νέα σεζόν θα βρίσκονται ξανά η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος, ενώ σταθερή αξία αποτελεί για την εκπομπή και η Άση Μπήλιου, που θα αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και όχι μόνο.