Live News: Πρεμιέρα για το Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA - «Όπως λέει και ένας σοφός φίλος μου...»

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Live News: Πρεμιέρα για το Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA - «Όπως λέει και ένας σοφός φίλος μου...»

Φορώντας μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και κόκκινη γραβάτα, ο Νίκος Ευαγγελάτος επέστρεψε στο MEGA και έκανε πρεμιέρα με την καθημερινή μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή Live News. Ο παρουσιαστής συνηθίζει κάθε χρόνο να γυρνάει στις επάλξεις από τους πρώτους (διαβάστε την ανακοίνωση που είχαν βγάλει).

Με χαμόγελο και φανερά μαυρισμένος μπήκε με το δεξί στο πλατό για να συνεχίσει κι φέτος τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της περασμένης σεζόν και ευχήθηκε στους τηλεθεατές να έχουν μια καλή σεζόν.

Η πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου στο Live News του MEGA

«Καλησπέρα σας και καλώς σας βρίσκουμε....

Είστε στο Mega και ξεκινάει το Live News για ακόμα μια σεζόν. Να έχουμε μια καλή σεζόν πρώτα από όλα και όπως λέει και ένας σοφός φίλος μου, να έχουμε και καλά καλοκαίρια.

Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ενημέρωση, πληροφόρηση, δημοσιογραφική έρευνα με πολλή δουλειά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως προσπαθούμε να το κάνουμε τόσα χρόνια. Χωρίς πολλά πολλά λοιπόν, ελάτε να ξεκινήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος στα πρώτους λόγια.

Και φέτος το καλοκαίρι ο Νίκος Ευαγγελάτος πέρασε όμορφες στιγμές με την σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου σε διάφορα νησιά της Ελλάδας. Μετά την επίσκεψή τους στην όμορφη Ζάκυνθο (δείτε εδώ φωτογραφίες από εκεί πάνω στο σκάφος τους) βρέθηκαν σε ένα από τα νησιά με τα πιο εντυπωσιακά νερά, το Μεγανήσι.

Η παρουσιάστρια όπως είδαμε σε αναρτήσεις που έκανε, πόζαρε με μαύρο μπικίνι πάνω στα βράχια μίας σπηλιάς και προκάλεσε πανικό με το γραμμωμένο σώμα της, ενώ δημοσίευσε και μία φωτογραφία του άντρα της, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος πάνω σε ένα στρώμα μέσα στη θάλασσα και απολάμβανε την ηρεμία γύρω του.

«Τελευταίες μέρες στον παράδεισο», έγραψε στην λεζάντα η ίδια.