Live News: Επιστρέφει σήμερα 26/8 στο Mega

Πρεμιέρα στις 15:50

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Live News: Επιστρέφει σήμερα 26/8 στο Mega

Ο "> Νίκος Ευαγγελάτος, σε συνεχή εγρήγορση και με τα αυξημένα αντανακλαστικά που τον διακρίνουν, ανοίγει καθημερινά στο MEGA πλούσια βεντάλια θεμάτων, κρατώντας το τηλεοπτικό κοινό πλήρως ενημερωμένο.

Ανανεωμένο και ισχυρό, το «Live News» συνεχίζει να αναδεικνύει την ημερήσια ειδησεογραφία και να την παρουσιάζει με τον δικό του, γνώριμο πλέον, μοναδικό τρόπο: όλη η επικαιρότητα μέσα από την οξυδερκή ανάλυση του Νίκου Ευαγγελάτου και τα ευφάνταστα πρωτοποριακά γραφικά επαυξημένης πραγματικότητας (AR Graphics) του MEGA.

Tο Live News επιστρέφει σήμερα στις 15:50

Δείτε επίσης: Μετά το Maestro ακόμα μια: Αυτή είναι η σειρά του Mega που μπαίνει Neftlix

Οι δυο εκπομπές ακόμη που έρχονται στο Mega

Το κανάλι για τη νέα σεζόν έκανε κινήσεις ματ για να ενισχύσει και τη μυθοπλασία αλλά και την ενημέρωση και να βελτιώσει τις ζώνες που την προηγούμενη σεζόν παρουσίασαν αδυναμίες.

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει σε νέα ζώνη με ανανεωμένη ομάδα μπροστά από τις κάμερες και αναλαμβάνει μια μεγάλη πρόκληση, όπου η συμβολή της αναμένεται να είναι πολύτιμη.

Παράλληλα, το Mega έκανε τη μεγάλη μεταγραφή, αυτή της Φαίης Σκορδά που θα ριχτεί στη μάχη της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης που τη γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, σε μια πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη «επιστροφή».