ΣΚΑΙ: Πρεμιέρα για τους Αταίριαστους - «Μετράμε αντίστροφα για την επόμενη άδεια»

«Οι παλιότεροι έκαναν διακοπές τρεις μήνες και έπαιρναν και τριπλάσια λεφτά»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Πρεμιέρα για τους Αταίριαστους - «Μετράμε αντίστροφα για την επόμενη άδεια»

Είναι οι πιο ταιριαστοί «Αταίριαστοι» της ελληνικής τηλεόρασης, διαθέτουν χιούμορ, αμεσότητα, εμπειρία και κριτική ματιά. Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας επέστεψαν το πρωί της Δευτέρας 26/8 για 11η χρονιά στον ΣΚΑΪ με... αντίστροφη μέτρηση!

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλή σεζόν, 330 και σήμερα», είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας, με τον Γιάννη Ντσούνο να τονίζει πως «μετράμε αντίστροφα για την επόμενη άδεια».

Ο Χρήστος Κούτρας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Παλιά, και ο Οικονόμου τα έχει κάνει αυτά, οι παλιότεροι έκαναν διακοπές τρεις μήνες και έπαιρναν και τριπλάσια λεφτά», ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως «θα αλλάξουν πολλά πράγματα, μας έχουν πει, θα δούμε στην πορεία».

Υπενθυμίζουμε πως καθημερινά από τις 09.45, οι «Αταίριαστοι» θα βρίσκονται κοντά μας για να μας μεταφέρουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον παλμό της επικαιρότητας, να αποκαλύπτουν όλα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, αλλά και να ερευνούν τα ερωτήματα που θέτουν οι τηλεθεατές. Υποδεχόμενοι σημαίνουσες προσωπικότητες της δημόσιας ζωής και ειδικούς σε νευραλγικούς τομείς, αναζητούν τις απαντήσεις θέτοντας καίριες ερωτήσεις.

Οι επόμενες πρεμιέρες που αναμένονται στον ΣΚΑΙ

Από το Σάββατο 31 Αυγούστου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 05:30, η Φαίη Μαυραγάνη θα μας καλημερίζει από τον ΣΚΑΪ με κύρος, ειδήσεις και χαμόγελο.

Δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στην κοινωνία, ερευνώντας θέματα με πρωταγωνιστή τον / την πολίτη. Εκεί όπου η καρδιά της ενημέρωσης χτυπά δυνατά. Επικαιρότητα, ειδήσεις πριν γίνουν στο διαδίκτυο, καλεσμένοι που έχουν κάτι σημαντικό και χρήσιμο να πουν. Η οικονομία αλλιώς... Παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

LIVE YOU, η νέα καθημερινή εκπομπή με τον Άρη Πορτοσάλτε και την Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Πρωταγωνιστές της εκπομπής οι πολίτες, με τις καταγγελίες, τις ιδέες και τις προτάσεις τους.

Με ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις, το LIVE YOU θα αναδεικνύει τα προβλήματα των τηλεθεατών, θα αναζητά καθημερινά λύσεις και απαντήσεις, θα ρίχνει φως σε σοβαρά θέματα που καίνε, θα είναι η φωνή όσων πρέπει να ακουστούν.