«Δεκατιανοί» - Έτσι καλωσόρισαν τους τηλεθεατές στην πρώτη τους εκπομπή: «Μην βάλετε τα κλάματα, 11 μήνες έμειναν»

Μόλις έκαναν πρεμιέρα για φέτος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Δεκατιανοί» - Έτσι καλωσόρισαν τους τηλεθεατές στην πρώτη τους εκπομπή: «Μην βάλετε τα κλάματα, 11 μήνες έμειναν»

Με ένα βίντεο από καλοκαιρινά πανηγύρια στην Ικαρία, επέστρεψαν στο πόστο τους οι «Δεκατιανοί» Γιώργος Γρηγοριάδης και Γιάννης Πιτταράς, λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι. Οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του ΣΚΑΪ καλωσόρισαν τους τηλεθεατές και τόνισαν πως... για λίγο έμειναν εκτός και θα συνεχίσουν ακούραστοι μέχρι την επόμενη άδειά τους του χρόνου.

Τα πρώτα λόγια των «Δεκατιανών»

«Πολύ καλημέρα σας. Με αυτό το βίντεο αποτίουμε φόρο τιμής στην Ικαρία και στο καλοκαίρι», ανέφερε ο Γιώργος Γρηγοριάδης, στα πρώτα λόγια των «Δεκατιανών» για φέτος».

Δείτε επίσης: «Δεκατιανοί»: Έριξαν «αυλαία» με ροζ φλαμίνγκο και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το κοινό

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο συνεργάτης και συμπαρουσιαστής του στους «Δεκατιανούς». «Τα πανηγύρια συνεχίζονται, είναι χαρά μας που επιστρέφουμε και θα είμαστε εδώ και πάλι για τους επόμενους 11 μήνες μέχρι την επόμενη άδεια», σημείωσε ο Γιάννης Πιτταράς, κάνοντας χιούμορ με τους ανθρώπους στο στούντιο και λέγοντας: «Μην βάλετε τα κλάματα, 11 μήνες έμειναν». Στη συνέχεια έδωσαν πάσα στα θέματα της ημέρας.

Πώς είχαν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές

ΣΚΑΪ Δεκατιανοί

Αξίζει να σημειωθεί πως στάθηκαν πιστοί στο λόγο τους, καθώς ο Γιάννης Πιτταράς είχε πει νωρίτερα στο καλοκαίρι πως οι «Δεκατιανοί» θα επιστρέψουν στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 24 Αυγούστου και μέχρι τότε είχε καλό καλοκαίρι» σε όλους.

«Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τα παιδιά στο κοντρόλ για την υπομονή τους, τους συναδέλφους εδώ στο πλατό, τους συναδέλφους που εργάζονταν για να βγει στον αέρα αυτή εδώ η εκπομπή και όλους εσάς που μας κρατήσατε αυτή την υπέροχη παρέα όλους αυτούς τους μήνες», είπε χαρακτηριστικά, με τον συνάδελφο συμπαρουσιαστή στους «Δεκατιανούς» να μην γλιτώνει τα πειράγματά του.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης φόρεσε μαύρα γυαλιά, ροζ φλαμίνγκο και πήρε μία φουσκωτή μπάλα στα χέρια, πριν δώσει κι εκείνος τις ευχές του για τους επόμενους μήνες στους τηλεθεατές μέχρι να επιστρέψουν οι «Δεκατιανοί» και πάλι στους δέκτες μας. «Καλό καλοκαίρι σε όλους. 24 Αυγούστου τα λέμε! Γεια σας» είπε κλείνοντας ο δημοσιογράφος.