Open: Eπιστρέφει δυναμικά με ενημέρωση τη νέα σεζόν – Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Ξεκινάει νωρίς το πρόγραμμα από Δευτέρα 26/8

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Open: Eπιστρέφει δυναμικά με ενημέρωση τη νέα σεζόν – Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Έμφαση στην ενημέρωση δίνει από τη νέα σεζόν το Open, ανακοινώνοντας πως τόσο η πρωινή εκπομπή του σταθμού, όσο και το δελτίο ειδήσεων κάνουν πρεμιέρα στις 26 Αυγούστου. Το κανάλι ενισχύεται με τη μεταγραφή του Γιάννη Κολοκυθά, που θα βρίσκεται στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη κάθε πρωί στις 6:00

«Ώρα Ελλάδος» με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά. Από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 και καθημερινά στις 06:00 το πρωί η «καρδιά» της ενημέρωσης «συντονίζεται» σε «Ώρα Ελλάδος».

Open Παναγιώτης Στάθης Γιάννης Κολοκυθάς

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ που καταγράφουν τον παλμό των γεγονότων. Απόψεις για τα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Ο Παναγιώτης Στάθης και ο Γιάννης Κολοκυθάς συζητούν, αναλύουν και σχολιάζουν την ειδησεογραφία, μαζί με τους πρωταγωνιστές της.

Ενισχυμένο από Δευτέρα και το δελτίο ειδήσεων στο Open

Από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 και καθημερινά στις 18:45 το σταθερό ραντεβού με την ενημέρωση είναι στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του OPEN, με την Εύα Αντωνοπούλου.

Open Εύα Αντωνοπούλου

Open News σημαίνει αντικειμενική, αποκαλυπτική Ενημέρωση, χωρίς δεσμεύσεις. Με ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, παραγωγούς, σκηνοθέτες, τεχνικούς που βρίσκονται καθημερινά στην καρδιά των γεγονότων. Για να γνωρίζουν οι πολίτες την ουσία και τις πραγματικές διαστάσεις της είδησης.

Το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη του κεντρικού δελτίου παίρνει ο Νίκος Στραβελάκης στις 18:45.

Open Νίκος Στραβελάκης