Βreakfast at star: Ανακοινώθηκε με μια ανάρτηση πως θα είναι στην εκπομπή μαζί με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Νέο αίμα στην παρέα του πρωινού του STAR

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα σεζόν της εκπομπής Breakfast at Star με τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου (δείτε το εδώ) και λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση - ανάρτηση του σταθμού για το νέο μέλος της ομάδας τους, που θα τους μαγειρεύει τα καλύτερα.

Όπως όλοι γνωρίζουν μέχρι πέρυσι σεφ της εκπομπής ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, νικητής του MasterChef ο οποίος στο τέλος της σεζόν, ωστόσο, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram πως αποχωρεί από την πρωινή αυτή παρέα μετά από 5 ολόκληρα χρόνια (δείτε εδώ την μακροσκελή ανάρτησή του). Η κουζίνα του Breakfast, ωστόσο, θα παραμείνει στο MasterChef αφού αυτή την σεζόν, όπως έγινε γνωστό, θα την αναλάβει ο Χρήστος Μοίρας.

Ο Χρήστος Μοίρας στο Breakfast at Star


Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον Χρήστο Μοίρα

Ο 36χρονος δεν είχε απολύτως καμια εμπειρία στις κουζίνες πριν μπει στο παιχνίδι μαγειρικής του STAR, αφού το κανονικό του επάγγελμα είναι κομμωτής. Προκειμένου να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για τη γυναίκα του (δείτε εδώ φωτογραφία από τον γάμο τους) και το παιδί του, μετανάστευσε στη Γερμανία, όπου ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

Το όνειρό του ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα με την οικογένειά του και να ανοίξει ένα μαγαζί στο Κουκάκι κι όπως φαίνεται μετά το Masterchef πλησιάζει όλο και περισσότερο σε αυτό.