Mega: Η ανακοίνωση του σταθμού για το Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Από την πρώτη στιγμή...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Mega: Η ανακοίνωση του σταθμού για το Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Συνιστά βασικό πυλώνα της ενημέρωσης. Η επιτυχία του είναι αδιαφιλονίκητη. Από την πρώτη στιγμή αποτελεί talk of the town». Με αυτές τις προτάσεις ξεκινά η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά ο τηλεοπτικός σταθμός Mega για να αποκαλύψει πότε επανέρχεται στις οθόνες μας ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή Live News και συνεχίζει χαρακτηριστικά γράφοντας:

«Tο «Live News» επιστρέφει τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 15:50...

...εκεί όπου ανήκει, στην απογευματινή ζώνη που έχει κατακτήσει εδώ και τέσσερις σεζόν. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, σε συνεχή εγρήγορση και με τα αυξημένα αντανακλαστικά που τον διακρίνουν, ανοίγει καθημερινά στο πλούσια βεντάλια θεμάτων, κρατώντας το τηλεοπτικό κοινό πλήρως ενημερωμένο.

Νίκος Ευαγγελάτος

Ανανεωμένο και ισχυρό, το «Live News» συνεχίζει να αναδεικνύει την ημερήσια ειδησεογραφία και να την παρουσιάζει με τον δικό του, γνώριμο πλέον, μοναδικό τρόπο: όλη η επικαιρότητα μέσα από την οξυδερκή ανάλυση του Νίκου Ευαγγελάτου και τα ευφάνταστα πρωτοποριακά γραφικά επαυξημένης πραγματικότητας (AR Graphics) του MEGA.

«LIVE NEWS»

ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 15:50»

Υπενθυμίζουμε πως ο Νίκος Ευαγγελάτος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στις 12 Ιουνίου με έναν αρκετά συγκινητικό λόγο (δείτε εδώ το βίντεο) κι αμέσως αποχώρησε από την Αθήνα με την οικογένειά του για να φορτίσει τις μπαταρίες του.

Τώρα δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στον... τόπο του εγκλήματος και οι τηλεθεατές σίγουρα τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες! Άλλωστε έλειψαν σε όλους πιστεύω τα... ταξίδια του! Την προηγούμενη σεζόν έκανε πολλά, για να δούμε αυτήν!

Εντωμεταξύ τα... ταξίδια του Ευαγγελάτου: