Η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει με τις «Αλήθειες» της: «Ο σπόρος έγινε δέντρο ζωής που καρποφορεί»

Είναι η 10η χρονιά της στο STAR

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει με τις «Αλήθειες» της: «Ο σπόρος έγινε δέντρο ζωής που καρποφορεί»

Χρονιά-ορόσημο είναι η φετινή για τη Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς κλείνει 10 συνεχείς σεζόν και συνεχίζει, μένοντας πιστή στις αξίες που την καθιέρωσαν στη συνείδηση του κοινού.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκινά τη νέα τηλεοπτική σεζόν με το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Το τρέιλερ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το περσινό, όπου η παρουσιάστρια καλούσε το κοινό να φυτέψει τον «σπόρο της αλήθειας».

Δείτε επίσης: STAR: Η ανακοίνωση του σταθμού για το συμβόλαιο της Ζήνας Κουτσελίνη

Το μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη για τη φετινή σεζόν

Φέτος, η ιδέα αυτή εξελίσσεται, με τη Ζήνα Κουτσελίνη να δηλώνει πως «ο σπόρος έγινε δέντρο ζωής που καρποφορεί», συμβολίζοντας την ανάπτυξη και τη συνέχεια της εκπομπής.

Τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, με όλη την ομάδα της εκπομπής να εμφανίζεται χωρίς αλλαγές στη σύνθεση. Το μήνυμα του τρέιλερ υπογραμμίζει την ανάγκη για ανθρωπιά και μικρά θαύματα, περισσότερο από ποτέ σε μία περίοδο που μοιάζουν περισσότερο με... είδη προς εξαφάνιση.

Πώς είχε αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές

«Ήταν μια χρονιά πολύ δημιουργική για εμένα έχοντας και τη βραδινή και τη μεσημεριανή ζώνη. Θέλω να ευχαριστήσω πάνω από όλα το Star που με εμπιστεύθηκε εννέα τηλεοπτικές χρονιές. Το Star δεν είναι ακέφαλο και απρόσωπο έχεις τους ανθρώπους του που έχουμε κλάψει και γελάσει παρέα», ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

«Οι άνθρωποι έχουν ψυχή και όταν ενώνονται γίνονται ένα για τα δύσκολα και τα εύκολα. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί εδώ και εννέα τηλεοπτικές χρονιές μας δίνετε την πρωτιά. Και η πρωτιά δεν είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης, είναι η καρδιά σας. Ακόμα και στη δύσκολη περίοδο εσείς μου στέλνατε καρδιές και αγκαλιές και με ηρεμούσατε για να μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ.

Υποκλίνομαι στην αγάπη και την αγκαλιά σας, στα πάντα σας. Είμαστε οικογένεια και δεν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να μπορεί να μαυρίσει την καρδιά μου γιατί είναι τόσες οι φωτεινές αγκαλιές σας που ουσιαστικά αυτές με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχη γνωρίζοντας την αλήθεια της ψυχής σας», είπε και έκλεισε την εκπομπή της.