Φαίη Σκορδά - «Κλειδώνουν» οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Buongiorno»: Νέα πρόσωπα και παλιοί γνώριμοι

Επιστρέφει ανανεωμένη στο Mega

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/fayskorda
instagram/fayskorda

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στην τηλεόραση του Mega, έπειτα από 11 χρόνια, με ένα νέο πρωινό που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου. Η εκπομπή θα έχει τον τίτλο «Buongiorno», με την παρουσιάστρια να έρχεται να ανανεώσει την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ένθετο Secret, η Φαίη Σκορδά θα έχει στο πλευρό της τέσσερις βασικούς συνεργάτες. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καλός φίλος και παλαιότερα συνεργάτης της Σκορδά, θα αναλάβει έναν ενεργό ρόλο στην εκπομπή, ενώ η τηλεοπτική συντάκτρια Νάνσυ Νικολαΐδου θα είναι επίσης στο πλευρό της. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συμμετέχει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα ως βασικός σχολιαστής, δίνοντας την αιχμηρή του άποψη για τα όσα διαδραματίζονται στη showbiz και όχι μόνο.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν με ξαναπάρεις θα φωνάξω το 100» - Το τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά και τα μηνύματα που αντάλλαξαν

Δύο σεφ στο πλευρό της Φαίης Σκορδά;

Σταθερά στο πλευρό της θα βρίσκεται επίσης ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος είχε αναλάβει το μαγειρικό κομμάτι της εκπομπής και στην εκπομπή που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα σύμφωνα με τον Real Life, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία συνεργάζεται με τον όμιλο της Alter Ego αναμένεται να κάνει εμφανίσεις στην εκπομπή, ωστόσο όχι σε καθημερινή βάση. Επιπλέον, η Φαίη Σκορδά αναζητά μια γυναίκα δημοσιογράφο για να ενισχύσει το ενημερωτικό κομμάτι του «Buongiorno».

Αξιοσημείωτο είναι ότι τη σκυτάλη από τη Φαίη Σκορδά θα αναλάβει η Δανάη Μπάρκα με το μαγκαζίνο «Πάμε Δανάη!», όπου στο πάνελ θα δούμε τη δημοσιογράφο Μαρία Ένεζλη, που αντικαθιστά τη Δέσποινα Καμπούρη, και τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, ο οποίος έρχεται από το Star. Ο Άρης Καβατζίκης θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα.

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της υπόσχονται ένα ανανεωμένο και συναρπαστικό πρωινό πρόγραμμα για τους τηλεθεατές του Mega, προσφέροντας φρέσκια ενημέρωση και ψυχαγωγία από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.