Στούντιο 4: Επιστρέφουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Η επίσημη ανακοίνωση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στούντιο 4: Επιστρέφουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ότι το Στούντιο 4 θα επιστρέψει στις οθόνες μας. Έτσι κι έγινε το πρωί της Παρασκευής, 16 Αυγούστου, με την ΕΡΤ να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή με παρουσιαστές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το Στούντιο 4

«Για ακόμα μια χρονιά, το "Στούντιο 4", με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, θα μας κρατά συντροφιά στην ΕΡΤ1, καθημερινά από τις 15:00 ώς τις 18:00.

Μαζί τους, θα γνωρίσουμε και φέτος νέους ανθρώπους, θα συζητήσουμε ενδιαφέροντα θέματα, θα γελάσουμε και θα συγκινηθούμε.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, το αγαπημένο μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης, θα μας κρατάει και φέτος την καλύτερη παρέα!», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε επίσης: Στούντιο 4: Έριξαν αυλαία Ζαμπέτογλου & Αναγνωστόπουλος - Η ανακοίνωση για την επόμενη σεζόν

Τι είχαν πει αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι παρουσιαστές είχαν προαναγγείλει την επιστροφή τους, στην τελευταία εκπομπή του Στούντιο 4 για το καλοκαίρι.

«Λοιπόν, να πούμε καλό καλοκαίρι, να ευχαριστήσουμε εσάς γιατί καμία φορά και η αγάπη δεν είναι δεδομένη, οπότε κάθε μέρα αναμετριέσαι με αυτήν, ευχαριστούμε που μας επιλέγετε κάθε φορά», ανέφερε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συμπλήρωσε από την πλευρά της: «Αυτό το άκουγα που το έλεγαν παλιά, το ότι εσείς που μας δίνετε δύναμη μετά κατάλαβα ότι αυτό είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Είναι τεράστια αλήθεια. Όπου συναντιόμαστε μας λέτε τόσο ωραία πράγματα και είναι τόσο συγκινητικό, οπότε ευχαριστούμε! Να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτήν την εκπομπή και δουλεύουν καθημερινά. Θα είμαστε μαζί με το καλό τον Σεπτέμβριο, να είμαστε όλοι καλά, δεν θα λυγίσω»