Πέτρος Κουσουλός: «Κλειδώνει» για την επόμενη χρονιά – Ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές

Τα πρόσωπα που θωρακίζουν το νέο πρόγραμμα του OPEN

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πέτρος Κουσουλός: «Κλειδώνει» για την επόμενη χρονιά – Ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές

Συνεχίζεται η μεταγραφική περίοδος στα κανάλια χωρίς... διακοπές, αφού βρισκόμαστε στις πρώτες μέρες του Αυγούστου και ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μετακινήσεις. Ένα απ' τα ονόματα που συζητήθηκαν πέρσι ήταν εκείνο του Πέτρου Κουσουλού. Ο δημοσιογράφος έκανε με επιτυχία το μεγάλο βήμα, ανέλαβε δική του εκπομπή, και δικαιώθηκε.

Οι «Ανοιχτές Υποθέσεις» μπορεί να ξεκίνησαν μεσούσης της σεζόν, αλλά κέρδισαν το κοινό τους, με ανθρώπους του OPEN να μην κρύβουν την ικανοποίησή τους προς το πρόσωπό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr, από το κανάλι υπάρχει η πρόθεση να ανανεώσει για τη νέα χρονιά και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Δείτε επίσης: Ανοιχτές Υποθέσεις: «Μου είπαν ότι δολοφονήθηκε...» - "Μουδιασμένος" ο Πέτρος Κουσουλός

Εκτός απροόπτου ο Πέτρος Κουσουλός θα συνεχίσει την εκπομπή του στο OPEN με αξιόπιστες πηγές να αναφέρουν πως ο παρουσιαστής βρίσκεται αυτές τις μέρες ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές, μετά την επιτυχημένη πορεία του.

Μετά τον Πέτρο Κουσουλό, άλλα δύο πρόσωπα ενισχύουν το OPEN

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τον Πέτρο Κουσουλό, το OPEN θωρακίζει το πρόγραμμά του και με άλλα δύο δοκιμασμένα πρόσωπα. Ο λόγος για τον Τάσο Δούση και την Ντίνα Νικολάου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η ταξιδιωτική εκπομπή «Εικόνες» θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην ίδια τηλεοπτική στέγη, με τους ανθρώπους του OPEN να δείχνουν εμπιστοσύνη στον έμπειρο δημοσιογράφο και εκδότη.

Τάσος Δούσης

Από την άλλη και η αναγνωρισμένη σεφ, Ντίνα Νικολάου, που την είδαμε στη στήλη μαγειρικής της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», ανανεώνει με το κανάλι και θα συνεχίζει να μοιράζεται μαζί μας τις γαστρονομικές δημιουργίες της από την ίδια συχνότητα!

Ντίνα Νικολάου