ΑΝΤ1: Ανατροπή με την Μπέττυ Μαγγίρα – Σενάρια επιστροφής για την παρουσιάστρια στον σταθμό

Ανοίγουν ξανά λογαριασμούς μεταξύ τους;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Ανατροπή με την Μπέττυ Μαγγίρα – Σενάρια επιστροφής για την παρουσιάστρια στον σταθμό

Μετά το φινάλε του «I Love ΣουΚου» η Μπέττυ Μαγγίρα είχε δηλώσει ανοιχτά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, καθώς και ότι θα αναζητήσει αλλού τηλεοπτική στέγη. Ένα μήνα μετά, ωστόσο, όλα δείχνουν να ανατρέπονται και πως δεν αποκλείεται το κανάλι και η παρουσιάστρια να βρουν μια νέα φόρμουλα συνεργασίας.

«Να σας ευχαριστήσω όλους έναν έναν, μέσα από την καρδιά μου, δεν θα μιλήσω με ονόματα, γιατί δεν προλαβαίνουμε, θα ξεχάσουμε κανέναν και θα είναι άδικο. Ευχαριστούμε τον ΑΝΤ1 που μείναμε ένα χρόνο και μας έδωσε χώρο. Να πούμε και ένα ευχαριστώ και για όσους δεν μας αγάπησαν τόσο πολύ, γιατί μας έκαναν να αγαπήσουμε τον εαυτό μας πιο πολύ. Μπορεί να είπα ερχόμενη εδώ ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει, κάπου θα ριζώσουμε κι εμείς. Κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή, Αυτό να κρατήσουμε», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Μπέττυ Μαγγίρα στην τελευταία εκπομπή της στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα - Τέλος το I Love ΣουΚού και η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1: «Κάπου θα τρουπώσω...»

Μπέττυ Μαγγίρα ΑΝΤ1

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα;

Παρά το γεγονός ότι έληξε το συμβόλαιό της, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα. Ο σταθμός φαίνεται να οριστικοποιεί το νέο πρωινό του Σαββατοκύριακου, με κεντρικό παρουσιαστή τον Θανάση Πάτρα, αλλά πληροφορίες του δημοσιογράφου Χάρη Λεμπιδάκη θέλουν τον σταθμό να έκανε μια τελευταία κρούση στην παρουσιάστρια, για να συμμετέχει κι εκείνη στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνεται όσο περνούν οι μέρες, αφού η Μπέττυ Μαγγίρα δεν είναι ιδιαίτερα θετική στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο κανάλι, αν και μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αναμονή λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Πρώτος σταθμός της Μπέττυς Μαγγίρα ήταν η Αστυπάλαια, όπου βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, και τις δυο κόρες τους Αντριάνα και Ελπινίκη, και δηλώνει ευτυχισμένη παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς.