Διπλή αποχώρηση "βόμβα" από τον ΑΝΤ1 - Μετά την Μαρία Αναστασοπούλου αποχωρεί και η...

Πηγαίνει και εκείνη στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διπλή αποχώρηση

Τεράστιες αλλαγές στη ζωή της έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου στο κλείσιμο της περασμένης σεζόν. Αρχικά αποχαιρέτησε τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, με τα δημοσιεύματα να την θέλουν να επιστρέφει και πάλι στον ΣΚΑΙ από όπου και ξεκίνησε. Οι δυο πρώην (πλέον) συνεργάτες πήραν "βελούδινο" διαζύγιο με τις σχέσεις τους να παραμένουν καλές.

Άλλωστε εδώ και καιρό φαινόταν πως η συνεργασία αυτή δεν θα κρατήσει πολύ. Οι εντάσεις στο πλατό της εκπομπής ήταν πολλές και έδειχναν να ενοχλούν έντονα την παρουσιάστρια.

Η δεύτερη αλλαγή έσκασε σαν "βόμβα". Εδώ και μερικές εβδομάδες αποκαλύφθηκε ο χωρισμός της από τον εδώ και επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά. Από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν λοιπόν, όλα θα είναι διαφορετικά.

Ποια άλλη αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 μετά την Μαρία Αναστασοπούλου;

Σύμφωνα με το Mytv την Μαρία Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΙ θα ακολουθήσει και η Φαίη Μαυραγάνη που από το 2022 παρουσιάζει στον σταθμό του Αμαρουσίου την εκπομπή Στούντιο με Θέα. Όπως λέγεται μπορεί να μην έχει βγει ακόμα καμία ανακοίνωση, ωστόσο πλέον ανήκει στο δυναμικό του σταθμού.

Από τη νέα σεζόν, η Μαρία θα βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα, ενώ η Φαίη στου Σαββατοκύριακου.

Φαίη Μαυραγάνη ΣΚΑΙ

Μάλιστα, την τελευταία της εκπομπή στον ΑΝΤ1, η Φαίη Μαυραγάκη είχε πει:

«Κλείνει αυτός ο κύκλος, με εμένα και τον Κωστή και όλη αυτή την παρέα που έχετε γνωρίσει αυτά τα χρόνια, η εκπομπή αυτή όμως συνεχίζεται. Κλείνει 11 χρόνια φέτος, συνεχίζει το ταξίδι της κάπου αλλού, οπότε θα τα ξαναπούμε. Να ευχαριστήσω πολύ το πλατό, το κοντρόλ, το μοντάζ, το μακιγιάζ, το ενδυματολογικό… Όλα τα παιδιά, όλη μου την ομάδα! Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε, καλό καλοκαίρι, καλημέρα σας…», είπε χαρακτηριστικά.

«Εμείς ευχαριστούμε για όλα! Μια πραγματική κυρία της δημοσιογραφίας. Καλή συνέχεια, επιτυχίες! Σίγουρα για σένα...», της είπε ο συνεργάτης της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια, μπορεί να μην έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση για το τηλεοπτικό της μέλλον, ωστόσο οι φήμες τους τελευταίους μήνες την θέλουν να πηγαίνει προς το ΣΚΑΙ και να έχει κάνει ήδη προχωρημένες συζητήσεις με τους αρμόδιους.

Φαίη Μαυραγάνη φινάλε Στούντιο με Θέα