Ευχάριστα νέα για την Έλλη Τρίγγου - Το ανακοίνωσε ο ALPHA

Το βίντεο που κυκλοφόρησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Έλλη Τρίγγου αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό το 2019 όπου έκανε πρεμιέρα η σειρά Άγριες Μέλισσες και ολοκληρώθηκε το 2022. Είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους υποδυόμενη την Ασημίνα Σταμίρη. Στην τηλεόραση συνέχισε την επιτυχημένη πορεία όταν το 2023 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα» υποδυόμενη τη Θεοφανώ Γερακάρη, την πρωταγωνίστρια.

Θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της έχοντας αποσπάσει το 2014 απέσπασε για την ερμηνεία της στην ταινία Suntan το Βραβείο Β΄ Γυναικείου Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Η νέα σειρά που θα συμμετάσχει η Έλλη Τρίγγου στον ALPHA

Μετά τον ΑΝΤ1, η Έλλη Τρίγγου πάει στον ALPHA και το ανακοίνωσε το κανάλι με ένα βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς... Ο Γιατρός. Θα βρίσκεται ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα δούμε στο νοσοκομείο και σίγουρα θα μας εκπλήξει.

Δείτε επίσης: Ο πρωταγωνιστής που μπαίνει στον δεύτερο κύκλο του Γιατρού και αλλάζει τα δεδομένα

Να σημειώσουμε επίσης:

Το 2017 πρωταγωνίστησε με τον Αποστόλη Τότσικα στη σειρά της Lacta, «Από την αρχή», η οποία προβλήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2017 ως τηλεταινία από τον ALPHA. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ταινία απέσπασε δύο βραβεία από το Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών. Ένα χρυσό βραβείο (Χρυσός Λέοντας) στην κατηγορία «Online: Fiction Series» και ένα αργυρό (Αργυρός Λέοντας) στην κατηγορία «TV & VOD: Fiction 15 Min or over».

Το 2019 έπαιξε έναν από τους δυο κεντρικούς ρόλους στη σειρά «Motorway 65» της Εύης Καλογηροπούλου, η οποία έφτασε μέχρι το διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Στο θέατρο συμμετείχε στην παράσταση του Γιάννη Οικονομίδη, «Στέλλα Κοιμήσου», στον μονόλογο «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας» σε σκηνοθεσία Θάνου Σαμαρά, στο «Lolita reversed» στην πειραματική σκηνή του Εθνικού και στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ». Το 2020 συμμετείχε στην παράσταση «Ρινόκερος» του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, αλλά και στο «This is Not Romeo and Juliet» του Αργύρη Πανταζάρα στο θέατρο Πορεία.

Το 2018 συμμετείχε σε τρία επεισόδια του τρίτου κύκλου της βρετανικής σειράς «The Durrells» υποδυόμενη την Daphne Likourgou. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στη σειρά «Just Push Abuba» έχοντας τον ρόλο της Lucia, μια διαδικτυακή κωμική σειρά του καναλιού ZDF στη Γερμανία.