Κατερίνα Καινούργιου: Και δεύτερη αποχώρηση από το STAR για τα μάτια της - Από το Breakfast@Star στο Super Κατερίνα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Και δεύτερη αποχώρηση από το STAR για τα μάτια της - Από το Breakfast@Star στο Super Κατερίνα

Περίοδος αλλαγών, ανακατατάξεων και μετακινήσεων είναι αυτή για τα κανάλια και σιγά σιγά ξεκινούν οι ανακοινώσεις για τα προγράμματα που συνεχίζουν, αλλά και κάποια από τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν σε κάθε ομάδα.

Πριν από μερικά 24ωρα έγινε, λοιπόν, έγινε γνωστό πως δημοσιογράφος άφησε το STAR μετά από 28 χρόνια για να πάει στον ALPHA και στο Super Κατερίνα (δείτε εδώ ποια είναι), ενώ την Πέμπτη 25 Ιουλίου μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool ανακοινώθηκε άλλη μία αποχώρηση από το ίδιο κανάλι και το Breakfast at Star, ξανά για την Κατερίνα Καινούργιου.

Ποιος αποχώρησε από το Breakfast at Star για το Super Κατερίνα

Ο λόγος για τον Στέλιο Δρουμαλιά, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε βρισκόταν και στο J2US με παρτενέρ του την Άντζελα Δημητρίου. Ο ίδιος, λοιπόν, δήλωσε: «Αποχώρησα μετά από 2 πολύ ωραίες σεζόν στο Star. Πέρασα πάρα πολύ ωραία και με τα παιδιά και με τη συνεργασία μας. Αυτή η δουλειά είναι... ο ένας κύκλος κλείνει ο άλλος ανοίγει και φέτος αποχωρώ. Τη νέα σεζόν θα είμαι στη Super Κατερίνα. Έχω ξανασυνεργαστεί με αυτή την ομάδα πριν από 3 χρόνια, είχαμε περάσει πάρα πολύ καλά, χαίρομαι που επιστρέφω. Θα έχω έναν λίγο πιο ενισχυμένο ρόλο».

«Στο J2US διαγωνίζεσαι σε κάτι που δεν θα γίνεις ποτέ. Δεν είχα στόχο να γίνω τραγουδιστής, δεν το φανταζόμουν ποτέ, δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου. Θα μου γράψει τραγούδι η Εύη Δρούτσα, είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή για μένα», είπε έπειτα για το J2US.

Για το "Γηροκομείο" ανέφερε στη συνέχεια: «Ο Ηλίας Ψινάκης δεν το έχει με τα social, δεν μπαίνει πολύ στο Youtube, οπότε γι’ αυτό ήταν πιο εύκολο να πάει στην τηλεόραση και χάρηκα πάρα πολύ, γιατί πήγε και πολύ καλά στα νούμερα. Ο κόσμος μας στέλνει μηνύματα ποιους θέλει να δει καλεσμένους. Βέβαια, πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, να είναι φίλος του Ηλία και να έχει ιστορίες. Τον Σεπτέμβριο σιγά σιγά θα ξεκινήσει και το βιβλίο του Ηλία με κάποιες ποιο spicy ιστορίες».

«Ο Ηλίας είναι σχολείο, μαθαίνεις πάρα πολλά και αυτό που μου κάνει εντύπωση κάθε φορά είναι ότι βλέπει το μέλλον. Τον έχω δει και να αγχώνεται και σε δύσκολες στιγμές, πιο συγκινητικές. Δεν κλαίει, το κρύβει μέσα του και με χιούμορ και μέσα από την πλάκα προσπαθεί να το ξεπεράσει. Έχει τύχει να συναντηθεί με τον Σάκη Ρουβά και έξω και στο μαγαζί που τραγουδάει, θα πουν ένα γεια, δεν κάνουν παρέα», επισήμανε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει πρώην συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στη Super Κατερίνα – Το επιβεβαίωσε και η ίδια