Από την σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα στον Τιμωρό - Ο ηθοποιός που θα δείξει το "σκληρό" πρόσωπό του

Αποθεώθηκε στην κωμωδία, θα αποθεωθεί και στην τραγωδία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από την σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα στον Τιμωρό - Ο ηθοποιός που θα δείξει το

Με την σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα να έχει ολοκληρωθεί και επίσημα (δείτε τα νούμερα που έκανε στο φινάλε), οι ηθοποιοί είναι ελεύθεροι να πρωταγωνιστήσουν και σε άλλες παραγωγές. Ένα λοιπόν βασικό μέλος, θα σχολιαστεί σίγουρα με την συμμετοχή του στον Τιμωρό του ALPHA.

Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι' αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση - δείτε εδώ το trailer.

Aυτός ο ηθοποιός από την Μουρμούρα πάει στον Τιμωρό

Ο λόγος για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη που εδώ και 11 χρόνια τον βλέπαμε στο ρόλο του Ηλία ή Μπούλη στην σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα. Το κανάλι λοιπόν, ανακοίνωσε πως ο αγαπημένος ηθοποιός θα παίξει στον Τιμωρό και μάλιστα κυκλοφόρησαν και μια φωτογραφία spoiler.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης Τιμωρός

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ξεκίνησε το θέατρο από τις αρχές τις δεκαετίας του 1980 ενώ παράλληλα σπούδαζε στην Δραματική Σχολή της Ρούλας Πατεράκη, συνεργαζόμενος με γνωστούς σκηνοθέτες και ερμηνεύοντας σε δημοφιλείς θιάσους. Αργότερα, ξεκίνησε να σκηνοθετεί και να πρωταγωνιστεί, παράλληλα.

Στην τηλεόραση ξεκίνησε στις αρχές του 1990, με συμμετοχές στις δημοφιλείς σειρές Οι τρεις Χάριτες , Οι φρουροί της Αχαιας,και στην επίσης γνωστή σειρά Το δις εξαμαρτείν. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και στις σειρές του ΑΝΤ1 Δρόμοι της πόλης και Βαρβαρότητες, αλλά και το 1996 στην Ασυνήθεις ύποπτοι. Κατόπιν συνέχισε τις εμφανίσεις του σε διάφορες γνωστές σειρές όπως στις Ο κακός βεζύρης, Λάκης ο γλυκούλης αλλά και στο Κωνσταντίνου και Ελένης, ερμηνεύοντας έναν βιολιστή. Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική του δουλειά είναι η επιτυχημένη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, στην οποία είναι στο βασικό κάστινγκ και βρίσκεται στην έντεκατη σεζόν της προβολής της.