«Δεκατιανοί»: Έριξαν «αυλαία» με ροζ φλαμίνγκο και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το κοινό

Πότε επιστρέφουν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Δεκατιανοί»: Έριξαν «αυλαία» με ροζ φλαμίνγκο και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το κοινό

Φινάλε και για την εκπομπή του ΣΚΑΪ οι «Δεκατιανοί». Γιώργος Γρηγοριάδης και Γιάννης Πιτταράς αποχαιρέτησαν σήμερα, Κυριακή 21 Ιουλίου, τους τηλεθεατές με ένα διαφορετικό φινάλε από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής, πριν την αποφώνηση της εκπομπής, οι δύο «Δεκατιανοί» ξεκίνησαν να αφήνουν υπονοούμενα ο ένας στον άλλον και σύντομα έγινε εμφανής ο λόγος: Στο πλάι, κάτω απ' το τραπέζι των δύο παρουσιαστούν βρίσκονταν καλοκαιρινά αντικείμενα, τα οποία και θα φορούσαν εντός ολίγου!

Δείτε επίσης: Ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από την εποχή που ήταν σημαιοφόρος: «Πήγα να φάω τα μούτρα μου»

Πώς οι «Δεκατιανοί» έγιναν... καλοκαιρινοί

Ο Γιάννης Πιτταράς πήρε τον λόγο και ανέλαβε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές. Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος ανέφερε πως οι «Δεκατιανοί» θα επιστρέψουν στον ΣΚΑΙ το Σάββατο 24 Αυγούστου και μέχρι τότε ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι» σε όλους.

«Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τα παιδιά στο κοντρόλ για την υπομονή τους, τους συναδέλφους εδώ στο πλατό, τους συναδέλφους που εργάζονταν για να βγει στον αέρα αυτή εδώ η εκπομπή και όλους εσάς που μας κρατήσατε αυτή την υπέροχη παρέα όλους αυτούς τους μήνες», είπε χαρακτηριστικά, με τον συνάδελφο συμπαρουσιαστή στους «Δεκατιανούς» να μην γλιτώνει τα πειράγματά του.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης φόρεσε μαύρα γυαλιά, ροζ φλαμίνγκο και πήρε μία φουσκωτή μπάλα στα χέρια, πριν δώσει κι εκείνος τις ευχές του για τους επόμενους μήνες στους τηλεθεατές μέχρι να επιστρέψουν οι «Δεκατιανοί» και πάλι στους δέκτες μας. «Καλό καλοκαίρι σε όλους. 24 Αυγούστου τα λέμε! Γεια σας» είπε κλείνοντας ο δημοσιογράφος.