ANT1 - Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση προγράμματος: Οι νέες σειρές και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Όλες οι λεπτομέρειες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
ANT1 - Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση προγράμματος: Οι νέες σειρές και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Ιουλίου ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λεβέντης μαζί με τον Διευθυντή Περιεχομένου (Chief Content Officer) του Ομίλου, Νίκο Χριστοφόρου, υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους σε χώρο δεξιώσεων δίπλα στη θάλασσα για την παρουσίαση προγράμματος του καναλιού για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025.

ANT1 - Παρουσίαση προγράμματος

Φυσικά ακολούθησαν πολλές ανακοινώσεις και εκπλήξεις, όπου πέρα απ' το όνομα και το logo της νέας ταξιδιωτική εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου ανακοινώθηκε και ο δοκιμαστικός τίτλος του νέου «World Party», που εσωτερικά λέγεται «S&G Reunion», από τα ονόματα του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη.

ANT1 - Παρουσίαση προγράμματος

Οι αλλαγές στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1

Όσον αφορά το καθημερινό πρόγραμμα λίγες αλλαγές θα υπάρξουν, με τις μεγαλύτερες στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, ωστόσο όπως διευκρινίστηκε ο έμπειρος δημοσιογράφος θα έχει δίπλα του μία ομάδα συνεργατών. Μιλώντας για ενημέρωση, ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει με την εκπομπή «Στον ενικό», με την παρουσία ζωντανού κοινού που θα απευθύνεται σε πολιτικούς.

ANT1 - Παρουσίαση προγράμματος
ANT1 - Παρουσίαση προγράμματος

Παράλληλα και η Λίτσα Πατέρα αποτελεί παρελθόν από το «Πρωινό», καθώς η εκπομπή κάνει στροφή στο περιεχόμενό της και δεν θα έχει καθόλου στήλη ζωδίων. Σημειώνεται πάντως πως οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 τόνισαν πως η αστρολόγος παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και ενδέχεται να αναλάβει δική της εκπομπή.

ANT1 - Παρουσίαση προγράμματος

Το slot στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου παραμένει κενό προς το παρόν, ωστόσο μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο.

ANT1 - Παρουσίαση προγράμματος

Οι σειρές και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Η μυθοπλασία του καναλιού ανανεώνεται εξ ολοκλήρου, καθώς μόνο μία σειρά θα έχει τις ρίζες της στην φετινή σεζόν, η «Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά». Τρία νέα σίριαλ έρχονται στο ανανεωμένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το Grand Hotel που θα διαδραματίζεται στην Κηφισιά της δεκαετίας του '20, τα «Παιχνίδια Εκδίκησης», ελληνική μεταφορά της σειράς «Doctor Foster», καθώς και η κωμωδία «VIΠ (Καλά Γεράματα)».

ANT1 - Παρουσίαση προγράμματος

Το prequel της «Μάγισσας», σε σενάριο Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, θα έχει για πρωταγωνιστικό δίδυμο την Μαρία Κίτσου (σε μία επιστροφή στον ΑΝΤ1) και τον Μελέτη Ηλία, ενώ το βασικό καστ πλαισιώνουν o Γιάννης Ποιμενίδης, ο Σπύρος Τσεκούρας, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Σε ζωντανή σύνδεση με την παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 βγήκαν οι πρωταγωνιστές του Grand Hotel (σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα), μεταξύ αυτών η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Καλλιόπη Χάσκα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Κόρα Καρβούνη, τους οποίους συντόνιζε ο σκηνοθέτης, Γιάννης Βασιλειάδης. Βίντεο έστειλαν ο Τάσος Νούσιας και ο Γιώργος Γεροντιδάκης που βρίσκονται σε περιοδεία.

ANT1 - Παρουσίαση προγράμματος

Στα «Παιχνίδια Εκδίκησης», πρωταγωνιστές θα είναι η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Νίκος Κουρής, σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά και σκηνοθεσία, Αλέκου Κυράνη.

ANT1 - Παρουσίαση προγράμματος

Στο VIΠ ξεχωρίζει το νεαρό πρωταγωνιστικό δίδυμο του Αλέξανδρου Χρυσανθόπουλου και της Μαρίας Πετεβή, ενώ τους πλαισιώνουν ο επίσης νέος ηθοποιός Σταύρος Τσουμάνης μαζί με τους εμπειρότερους Τάσο Χαλκιά, Κώστα Καζάκα, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Λυδία Φωτοπούλου και Χριστίνα Τσάφου.

Το μέλλον του ΑΝΤ1+

Κλείνοντας με ερωτήσεις, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 διευκρίνισαν πως η συνδρομητική πλατφόρμα του σταθμού, ΑΝΤ1+, θα συνεχίσει να έχει αποκλειστικό περιεχόμενο, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μες στη χρονιά να ανακοινωθούν νέες σειρές που θα ανέβουν μόνο εκεί. Μεταξύ αυτών βρίσκεται η συνέχεια της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση, ανέφεραν πως οι συνδρομητές αυξάνονται.