The Road show: Αποκλειστικό - Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Τριπλός του χρόνου στο κανάλι ο παρουσιαστής

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
The Road show: Αποκλειστικό - Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Τριπλός θα είναι από τη νέα χρονιά ο ρόλος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αφού πέρα απ' το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» και το «The 2Night Show», ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στην ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσίαζε στο παρελθόν και δηλώνει άκρως ενθουσιασμένος γι' αυτό το νέο (και νοσταλγικό ταυτόχρονα) project.

Το όνομα της εκπομπής αυτής θα είναι "The Road show" και ο παρουσιαστής ουσιαστικά θα ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμου και θα γνωρίζει ανθρώπους που έχουν να μοιραστούν με εκείνον και το κοινό μια ιστορία τους. Οι πρώτες εκπομπές του, μάλιστα, αναμένεται να προβληθούν από την Κρήτη, αλλά στη λίστα των προορισμών του υπάρχουν περιοχές απ' όλη την Ελλάδα.

Το νέο logo του «τριπλού» Γρηγόρη στον ΑΝΤ1

The Road show

Υπενθυμίζουμε πως στο κλείσιμο της εκπομπής του φέτος ο παρουσιαστής αναφέρθηκε - έμμεσα - στο νέο του αυτό ξεκίνημα γεμάτος ευγνωμοσύνη και χαρά:

«Κυρίες και κύριοι, θέλω να σας πω, χωρίς πολλά λόγια, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Υπέροχη χρονιά, περάσαμε καταπληκτικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν να έρθουν, να ανοίξουν την καρδιά τους και να πουν όλα αυτά που θέλουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τη νέα χρονιά. Όπως τόνισε, οι συνεργάτες του έχουν στο μυαλό τους πολλές εκπλήξεις, τις οποίες και θέλουν να υλοποιήσουν μόλις επιστρέψουν στο πόστο τους.