Όντως τώρα; Αυτή είναι η εκπομπή του ALPHA που μπαίνει στο Netflix

Μωρέ μπράβο...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Όντως τώρα; Αυτή είναι η εκπομπή του ALPHA που μπαίνει στο Netflix

Ευχάριστα νέα για τον σεφ Άκη Πετρετζίκη που από εδώ και στο εξής θα βλέπει την εκπομπή του Akis Food Tour που μέχρι τώρα προβαλλόταν μέσα από την συχνότητα του ALPHA, να παίζει και στην πλατφόρμα του Netflix που καθημερινά χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες.

Το «Akis’ Food Tour» από το ALPHA πάει... Netflix

"H πιο νόστιμη ταξιδιωτική εκπομπή, το «Akis’ Food Tour», το υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι του Άκη Πετρετζίκη που παρακολουθήσαμε στον Alpha, πάει… Netflix. Και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28/07.

Ο αγαπημένος μας σεφ στο «Akis’ Food Tour» έβαλε τα κατσαρολικά στο ντουλάπι, άφησε πίσω του το στούντιο και ταξίδεψε στην Ελλάδα. Αποστολή του; Να εξερευνήσει τις κουζίνες στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας.
Από τα Ψαρά μέχρι την Ήπειρο και από τον Έβρο ως τον Ψηλορείτη, ο αγαπημένος μάγειρας μας παίρνει μαζί του σε μια αντισυμβατική γαστρονομική περιπέτεια.

Μαγειρεύει σε τεράστια καζάνια, κρυφοκοιτάζει μέσα στις ξένες κατσαρόλες, πλέκει σκόρδα, «κυνηγάει» μανιτάρια, χορεύει γύρω από πλούσια τραπέζια, φτιάχνει ντόπια ζυμαρικά και εμπνέεται από τις πιο ιδιαίτερες συνταγές της χώρας".

ALPHA Άκης Πετρετζίκης

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στον «αέρα» της ψηφιακής πλατφόρμας, η τουριστική-γαστρονομική εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη που παρουσιάζει, προβάλλεται στα προσεχώς.

Την προσεχή Κυριακή (21/7) θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, που ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας προβάλλοντας τις ομορφιές της, αλλά και την τοπική κουζίνα κάθε τόπου, προσεγγίζοντας με γεύση την ελληνική παράδοση.