Shopping Star: Μετακομίζει στο πάνελ της Δανάης Μπάρκα σε ρόλο έκπληξη!

Αλλάζουν τα πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Shopping Star: Μετακομίζει στο πάνελ της Δανάης Μπάρκα σε ρόλο έκπληξη!

Εξελίξεις φέρνει το καλοκαίρι, και μία ενδιαφέρουσα μετακίνηση για έναν άνθρωπο που έχουμε γνωρίσει (κυρίως) μέσα από τη φωνή του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, ωστόσο στο παρελθόν έχει εμφανιστεί και μπροστά από τις κάμερες. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Summer’s cool, το Shopping Star αναμένεται να μοιραστεί έναν απ' τους κοντινότερους συνεργάτες του με την Δανάη Μπάρκα.

Ο λόγος, φυσικά, για τη «φωνή» του Shopping Star. Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που γράφει και τα κείμενα για την εκπομπή του Star, έχει δεχτεί πρόταση να μετακομίσει στο ανανεωμένο «Πάμε Δανάη», που θα έχει διαφορετική ώρα προβολής και δομή ως εκπομπή.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του Shopping Star - Η αντίδρασή της με συνεργάτη της

Βαγγέλης Χαρισόπουλος
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Θα συνδυάσει Shopping Star και Πάμε Δανάη ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος;

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και stand up comedian βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Mega, ωστόσο είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίζει να εμφανίζεται παράλληλα και στο Shopping Star. Άλλωστε μέσα στα χρόνια, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος έχει άψογη συνεργασία με τον σταθμό και εφόσον του δοθεί η ευκαιρία, δεν θα αφήσει πίσω το εν λόγω project.

Από την άλλη θα είναι όντως μία πρόκληση να συνδυάσει Shopping Star και Πάμε Δανάη, από τη στιγμή ωστόσο που η πρώτη εκπομπή δεν χρειάζεται τη φυσική του παρουσία, παρά μόνο τα σπικάζ, τότε είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει και στα δύο projects. Όσον αφορά την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, αναμένεται να υπάρχουν σοβαρές αλλαγές από τα πρόσωπα του πάνελ μέχρι τη θεματολογία της εκπομπής. Πληροφορίες λένε, μάλιστα, ότι αναμένεται να απομακρυνθεί τελείως από τη gossip θεματολογία. Ο χρόνος θα δείξει...