Summer's Cool: «Αγκαλιάζονταν και αντάλλασσαν φιλιά δημόσια» - Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Ήταν μαζί στην Πάρο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Summer's Cool: «Αγκαλιάζονταν και αντάλλασσαν φιλιά δημόσια» - Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Η νέα καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, έχει μπει πολύ δυναμικά στον χώρο αφού καθημερινά έχει αποκλειστικά ρεπορτάζ "φωτιά" και με βάση τα νούμερα τηλεθέασης φαίνεται πως έχει αρχίσει και δημιουργεί ένα σταθερό κοινό που την παρακολουθεί.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ που πρόβαλαν την Δευτέρα 15/7, λοιπόν, αφορούσε δυο πρόσωπα πολύ γνωστά που φαίνεται πως έχουν βρει τον έρωτα, ο ένας στα μάτια του άλλου αλλά... ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Νέος έρωτας στην showbiz!

Με αφορμή την live σύνδεση που έκαναν με την Βασιλική Ρούσσου, μέσω skype, η οποία βρίσκεται στο νησί της Πάρου ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Αντίπαρο με μια εντυπωσιακή γυναίκα, το επίθετο της οποίας είναι πολύ γνωστό.

«Αγκαλιάζονταν και αντάλλασσαν φιλιά δημόσια σε ένα γνωστό εστιατόριο του νησιού. Είναι πολύ καλά και ερωτευμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος με την Βασιλική Ρούσσου να τον επιβεβαιώνει αναφέροντας πως «Γενικά εδώ ο κόσμος ερωτεύεται. Καταρχάς τι έχει γίνει με αυτό τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πόσο περιζήτητος είναι φέτος δεν ξέρω! Κοίτα τον ξέρω τον Φίλιππο, τον είδα εδώ στην Πάρο αλλά να σας πω την πικρή μου αλήθεια επίσης, είδα με μια κυρία ότι ήταν αλλά δεν κατάλαβα ποια κυρία είναι αυτή. Οπότε και να σας πω κάτι μισά θα σας τα πω! Ήμασταν σε ένα πάρα πολύ ωραίο event, σε ένα εστιατόριο και ήταν με πολύ ωραία διάθεση, καλοκαιρινή. Κάτι πονηρό δεν είδαν εμένα τα μάτια μου, δεν μπορώ να το επιγράψω!!»