Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Τι συνέβη

Η ανακοίνωση για το νέο του ξεκίνημα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από μερικές ημέρες, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, αποκαλύφθηκε πως ο συγκεκριμένος σταθμός ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο ριάλιτι, με τίτλο "Tempting Fortune", στο οποίο θα συμμετέχουν 12 παίκτες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν ένα οδοιπορικό διάρκειας 18 ημερών και σε αυτό το χρονικό διάστημα οι ίδιοι θα έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με συγκεκριμένες δοκιμασίες για να κατακτήσουν ένα μεγάλο έπαθλο.

Η Μάρτζυ Λαράζου είχε δηλώσει επίσης πως ο παρουσιαστής είχε κλειδώσει και προχώρησε σε μία περιγραφή του, δίνοντας κάποια στοιχεία για εκείνον, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το όνομά του, αφήνοντας την φαντασία των τηλεθεατών να δουλέψει...

Ο επίσημος παρουσιαστής του Tempting Fortune στο ΣΚΑΙ

Σήμερα, ωστόσο, Παρασκευή 12 Ιουλίου, στην ίδια εκπομπή έκαναν την επίσημη ανακοίνωση. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι εκείνος που υπέγραψε συμβόλαιο με την Acun Media για την παρουσίασή του (δείτε εδώ γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα με την Κατερίνα Γερονικολού) και το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα. Ο ηθοποιός είναι εξοικειωμένος με αυτή τη συνθήκη, καθώς για δύο συνεχόμενα χρόνια παρουσίαζε στο MEGA την ταξιδιωτική εκπομπή «Fishy» με επιτυχία.

Δείτε επίσης: «Βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη, αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς Μεσολογγίου και μετέπειτα στη Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή "Ίασμος" του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από όπου και αποφοίτησε.

Πηγή: Βικιπαίδεια