Γιώργος Λιάγκας – Το πρώτο «όχι» που άκουσε για το «Πρωινό» και η μεταγραφή που αναμένεται να συζητηθεί

Μάχη ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και Mega για τον παρουσιαστή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

«Μήλον της έριδος» έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ένας παρουσιαστής, τον οποίο και διεκδίκησε ο Γιώργος Λιάγκας για να εισπράξει αρνητική απάντηση τις τελευταίες μέρες. Είναι γεγονός πως ο οικοδεσπότης του «Πρωινού» θέλει να κάνει σημαντικές αλλαγές και να δώσει πιο ενημερωτικό χαρακτήρα στην εκπομπή του, ενώ παράλληλα ζητάει και το αιχμηρό σχόλιο από τους συνεργάτες του.

Κάπως έτσι έγινε η κρούση στον Ανδρέα Μικρούτσικο, που παρά το πέρασμα των χρόνων φαίνεται να διατηρεί την οξυδέρκειά του, καθώς και την ευστοχία του στις παρατηρήσεις. Ο Γιώργος Λιάγκας προσέγγισε τον παρουσιαστή, μετά το επεισοδιακό τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή «Super Κατερίνα» αλλά και το πρόωρο τέλος του «TV Queen».

Ανδρέας Μικρούτσικος TV Queen

Ποιος διεκδικεί τον Μικρούτσικο μετά τον Γιώργο Λιάγκα

Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει αποδεσμευτεί επίσημα από την Barking Well, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον παρουσιαστή να βάζει εκ νέου τους δικούς του όρους. Το μόνο σίγουρο είναι πως απομακρύνεται το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος μετράει μία δεύτερη «απώλεια» μετά από εκείνη της Λίτσας Πατέρα.

Κεντρικός σχολιαστής στο «Πρωινό», στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αναμένεται να είναι και τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Περρής. Από την άλλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος φημολογείται έντονα πως έχει δεχθεί πρόταση από το νέο πρωινό του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα, που στήνεται ξανά από την αρχή, μετά την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα, αλλά και από το Mega για να αναλάβει αντίστοιχο ρόλο σχολιαστή στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» της επόμενης σεζόν.

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός: «Είναι μεταδοτικό!» - Το μήνυμα κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram μετά το τέλος του Ακόμα δεν είδες τίποτα

Άλλωστε δεν πέρασε απαρατήρητη η ατάκα που χρησιμοποίησε ο Κώστας Τσουρός στο φινάλε: «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό!», η οποία παραπέμπει στην ομώνυμη εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου τη δεκαετία του '90.