ΑΝΤ1 – Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά που έρχεται και μας εύχεται... καλά γεράματα! Ηθοποιός-έκπληξη στο κεντρικό καστ

Δείτε το πρώτο teaser

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
ΑΝΤ1 – Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά που έρχεται και μας εύχεται... καλά γεράματα! Ηθοποιός-έκπληξη στο κεντρικό καστ

Ένα νέο ξεκίνημα ετοιμάζει το κανάλι του ΑΝΤ1 από τη νέα χρονιά, με μία επαναφορά στην καθαρή κωμωδία, που τόσο είχε λείψει στο φιλοθεάμον κοινό. Ο λόγος για το VΙΠ – Καλά γεράματα, με το πρώτο teaser να ανεβαίνει ήδη στα social media του σταθμού.

Μια πισίνα, ένα φουσκωτό και μια χαλαρή γυναίκα φαίνονται στο βίντεο που υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε... «Ένα γηροκομείο σκέτη τρέλα», δίνοντάς μας έτσι μια γεύση απ' όσα θα ακολουθήσουν στη μικρή οθόνη από τη νέα χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: ANT1: Αυτή είναι η σειρά που φέρνει με Νούσια, Πρωτόπαππα & Σκιαδαρέση - Θα σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης

Ηθοποιός-έκπληξη στη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τους πρωταγωνιστές, μεταξύ αυτών ωστόσο αναμένεται να βρίσκεται ένας νέος ηθοποιός, που μέχρι πρότινος εμφανιζόταν σε μία επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Σταύρο Τσουμάνη, που επί δύο χρόνια τα... είδε όλα ως Θοδωρής Μαρκέτος στους «Παγιδευμένους» και μετά το φινάλε της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 θα μας συστηθεί καλύτερα μέσα από την κωμωδία. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού με το καστ!

Τι δήλωνε ο Σταύρος Τσουμάνης για το ρόλο του

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Σταύρος Τσουμάνης είχε μιλήσει για το ρόλο του Θοδωρή που είχε τις προηγούμενες χρονιές στη σειρά του ΑΝΤ1.

«Είναι ένα παιδί αντιδραστικό. Κυρίως έχει τη μη ηθελημένη αλλά αναγκαστική σύγκριση με το μεγάλο του αδελφό, τον Δημήτρη. Και όταν ο αδελφός είναι τόσο πετυχημένος και σε όλα σωστός, αυτός δεν μπορεί να υπάρξει στο ίδιο περιβάλλον και αντιδρά. Βέβαια, τώρα έχει βρει τον παππού Γεράσιμο. Αν στην οικογένεια υπάρχουν δίπολα, από τη μια, είναι ο μπαμπάς και ο Δημήτρης και, από την άλλη, ο Θοδωρής και ο παππούς. Το ωραίο σε αυτούς είναι ότι, ναι μεν είναι αντιδραστικοί, αλλά έχουν και οι δύο μια ειλικρίνεια. Είναι ωραίο που τα βρίσκουν μεταξύ τους», είχε δηλώσει ο ηθοποιός για τον ρόλο του.

Σταύρος Τσουμάνης
Σταύρος Τσουμάνης