STAR: Η ανακοίνωση του σταθμού για το συμβόλαιο της Ζήνας Κουτσελίνη

Συνεχίζει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το STAR έβγαλε ανακοίνωση για την συνεργασία του με την Ζήνα Κουτσελίνη. Μπορεί πολλά να ακούστηκαν για το τηλεοπτικό της μέλλον, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει πως πηγαίνει από κανάλι σε κανάλι και ζητάει την ζώνη 12-2, ωστόσο, τελικά ανανέωσε με τον σταθμό της.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει για 10η χρονιά τη συνεργασία της με τον σταθμό, με την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα να βγαίνει στον αέρα ξανά από Σεπτέμβρη.

Η ανακοίνωση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη

«Το Star με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, που έχει κερδίσει τις καρδιές και την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών με την αυθεντικότητα της προσωπικότητάς της, τον απόλυτο επαγγελματισμό της, τη βαθιά ενσυναίσθηση, με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, θα συνεχίσει για 10η χρονιά να αναζητά τη διαχρονική αξία της αλήθειας με την επιτυχημένη εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης, εμπιστοσύνης και σεβασμού, αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της εκπομπής, που αποτελεί σημείο αναφοράς στον τηλεοπτικό χάρτη και στους πίνακες τηλεθέασης» αναφέρεται στην ανακοίνωση,

STAR Ζήνα Κουτσελίνη Αλήθειες με την Ζήνα

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δυο συγκεκριμένα ραντεβού. Στο πρώτο του ανακοινώθηκε ότι θέλουν να ανανεώσουμε την συνεργασία μας όμως δεν περιλαμβάνει την βραδινή εκπομπή. Πήρα το χρόνο μου να ξανασυζητήσουμε. Νομίζω είμαστε σε ένα καλό στάδιο και νομίζω αυτή την φορά δεν έχουν πολλά κενά στη σχέση μας», είχε αναφέρει η Ζήνα Κουτσελίνη στις κάμερες για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά τις φήμες που είχαν κυκλοφόρησει, πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασία με το κανάλι.