Φαίη Σκορδά: «Δε με ενημερώνει κανείς, είδα...» - Η ξεκάθαρη τοποθέτησή της στον αέρα της εκπομπής για τη νέα εκπομπή του Κωνσταντάρα

« Εντωμεταξύ δε πήρα να ρωτήσω αν θα έπρεπε να το πω, αλλά...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά:  «Δε με ενημερώνει κανείς, είδα...» - Η ξεκάθαρη τοποθέτησή της στον αέρα της εκπομπής για τη νέα εκπομπή του Κωνσταντάρα

Κι ενώ αναμένουμε το σημερινό τέλος του Fay's Time για να δούμε αν θα αναφέρει η Φαίη Σκορδά κάτι για την μετακίνησή της από το ΣΚΑΙ στο Mega την επόμενη σεζόν, εκείνη δίνει τις ευχές της δημόσια στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Μάρτζυ Λαζάρου για τη νέα καλοκαιρινή τους εκπομπή που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8/7 (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού)!

Οι ευχές της Φαίης Σκορδά στο νέο ξεκίνημα του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Να ξεκινήσω λίγο από κάτι άλλο που εμένα δε με ενημερώνει κανείς; Είδα το τρέιλερ για την καλοκαιρινή εκπομπή και κάποιοι άνθρωποι πολύ σημαντικοί αυτής της εκπομπής θα συνεχίσουν να είναι μαζί σας και να σας κάνουν παρέα όλο το καλοκαίρι με την εκπομπή Summer Cool!

Να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Ό,τι χρειαστείτε, αν χρειαστείτε κάτι από εμένα θα είμαι δίπλα σας. Ο Λάμπρος είναι ο παρουσιαστής. Μαζί θα είναι η Μαριάντα Πιερίδη, η Μάρτζυ όπως πάντα εκεί δεν φεύγει ποτέ, και δυο άτομα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Ισίδωρος Φίκαρης. Εντωμεταξύ δε πήρα να ρωτήσω αν θα έπρεπε να το πω, αλλά αφού βγήκε το trailer. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο», είπε με χαμόγελο η παρουσιάστρια.