Πάμε Δανάη: «Η δουλειά είναι πολύ σημαντική αλλά η ζωή σημαντικότερη» - Ο συγκινητικός λόγος της Μπάρκα

«Οικογένεια δεν είμαστε, είχαμε όμως μια πολύ ωραία συνεργασία»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: «Η δουλειά είναι πολύ σημαντική αλλά η ζωή σημαντικότερη» - Ο συγκινητικός λόγος της Μπάρκα

Μια ακόμα σεζόν για το Πάμε Δανάη έφτασε σήμερα, Παρασκευή 5/7 στο τέλος της! Η ομάδα στο φινάλε της εκπομπής αποχαιρέτησε το κοινό. Μερικοί δεν θα βρίσκονται στον ίδιο καναπέ την επόμενη σεζόν, ενώ κάποιοι θα συνεχίσουν να λένε καλημέρα από την ίδια θέση...

Συγκίνηση και μεγάλη συναισθηματική φόρτιση στον αέρα...

Το Πάμε Δανάη αποχαιρετά!

Η Βίκυ Παγιατάκη έκανε την αρχή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω εσένα, τα παιδιά όλα, δεθήκαμε πάρα πολύ. Οικογένεια δεν είμαστε, είχαμε όμως μια πολύ ωραία συνεργασία. Ήταν 3 από τα καλύτερα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση για μένα. Μου δώσαν αυτά τα κλειδιά για το καμαρίνι και μου είπαν σε θέλουμε και του χρόνου στο Mega οπότε τα κρατάω και δίνουμε ραντεβού εδώ»

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Δέσποινα Καμπούρη η οποία δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή την επόμενη σεζόν και εμφανώς συγκινημένη δήλωσε: «Αυτά τα τρία χρόνια ήταν από τους πιο φωτεινούς σταθμούς στην πορεία μου. Κρατάω τις πιο ευχάριστες στιγμές, κρατάω και τις δυσάρεστες που μας ένωσαν. Δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά στα δύσκολα δένονται οι παρέες. Έλειπα πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Εδώ υπήρχε μία πόρτα και μια αγκαλιά ανοιχτή».

Ο Γρηγόρης Κρικοριάν με συγκίνηση είπε: «Τα πιο σημαντικά κλειδιά που έχουν ανταλλαχτεί εδώ είναι της καρδιάς. Με ένα αδόκιμο τρόπο συνδέθηκαν αυτές οι καρδιές και τα μυαλά. Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι εύκολοι. Όταν ένα κομμάτι της ζωής μας και της παρέας φεύγει δεν ξέρω αν μπορούμε να είμαστε χαμογελαστοί»

Ενώ ο Άρης Καβατζίκης βούρκωσε λέγοντας: «Θέλω να πω ότι πριν από 4 χρόνια με πήρε τηλέφωνο ένα τρελό κορίτσι που δεν καταλάβαινα τι θέλει να μου πει και μου είπε να κάνουμε συνέντευξη από τον πρωθυπουργό. Ξεκλείδωσες πλευρές του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι έχω. Έβγαλες το παιδί από μέσα μου. Είμαι ένας άνθρωπος με παραξενιές, ευχαριστώ που με ανεχτήκατε και δεν θα χωρίσουμε»

Τέλος τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια της εκπομπής αυτής, Δανάη Μπάρκα η οποία ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το Σεπτέμβρη. Η εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Mega αλλά σίγουρα με κάποιες αλλαγές.

«Ήταν τιμή μου να μεγαλώνω με ανθρώπους σαν εσάς. Ευχαριστώ έναν έναν εσάς, όποιον άνθρωπο υπάρχει γύρω μου. Ευχαριστώ το κανάλι, δεν αποχαιρετιόμαστε. Ευχαριστώ από τον πρόεδρο μέχρι τον κ. Σούσουλα που δεν μας ανάγκασαν να μπούμε σε κανένα καλούπι. Είναι μεγαλύτερη τιμή μου να είμαι στα σπίτια σας. Εύχομαι στο νέο πρόγραμμα να είναι το Mega το καλό και εμείς τον Σεπτέμβρη εδώ»