Τέλος η Λίτσα Πατέρα από το Πρωινό - Σκέψεις να φύγει γενικά και από τον ΑΝΤ1

Ο λόγος που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος η Λίτσα Πατέρα από το Πρωινό - Σκέψεις να φύγει γενικά και από τον ΑΝΤ1

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να ακούστηκε πως η Λίτσα Πατέρα αποχωρεί από τον ΑΝΤ1, ωστόσο, τελικά η Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα Πέμπτη 4/7 ήρθε με την επιβεβαίωση στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον ALPHA.

Ο λόγος που έκανε την Λίτσα Πατέρα να φύγει από το Πρωινό

Όπως ειπώθηκε, η απόφαση αυτή πάρθηκε από την ίδια, καθώς δεν είχε σταθερό χρόνο στο πλατό για να πει τα ζώδια, εξαιτίας των θεμάτων της επικαιρότητας. Η ενότητα της είχε μικρύνει αρκετά με αποτέλεσμα να ψάχνει χρόνο ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε και η ίδια η αστρολόγος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την δημοσιογράφο.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, άγνωστο είναι αν παραμείνει τουλάχιστον στον ΑΝΤ1, αφού μετράνε 33 χρόνια συνεργασίας. Θα συνεργαστεί ξανά με την Ελένη Μενεγάκη;

Τι έλεγε η Λίτσα στις κάμερες πριν το επιβεβαιώσει;

«Πραγματικά δεν ξέρω ακόμη τίποτα από αυτά που θέλετε να με ρωτήσετε! Άλλη φορά που θα ξέρω θα σας πω... Δε ξέρω ακόμη πότε θα γίνουν οι συζητήσεις. Στον ΑΝΤ1, έχω ριζώσει, είναι η προτεραιότητά μου. Ακόμη και για να σκεφτώ την επιλογή θα πρέπει να έχω την τελική συζήτηση με το κανάλι μου. Το κανάλι μου! Εντάξει; Δεν έχω καμία σκέψη εάν δε συζητήσω με το κανάλι μου», είπε αρχικά.

Για την αστρολογική της εκπομπή απάντησε: «Επειδή δεν ξέρω ακόμα... Τι να σας πω; Φιλάκια».

Δείτε επίσης: «Ο έρωτας...» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για την σχέση Λιάγκα & Αντωνά και οι λέξεις όλο νόημα που ψέλλισε