ALPHA: Δεύτερη ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - «Η απόφαση πάρθηκε από κοινού»

Αλλαγές από τη νέα σεζόν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA: Δεύτερη ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - «Η απόφαση πάρθηκε από κοινού»

Ακόμα μια αποχώρηση από την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται θα σημειωθεί φέτος, με την Ναταλία Γερμανού να ανανεώνει τους συνεργάτες της από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η πρώτη αποχώρηση που έχει ανακοινωθεί και επίσημα είναι γυναικεία (δείτε δηλώσεις), ενώ η δεύτερη είναι... ανδρική.

Αυτός αποχωρεί από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA

«Η απόφαση πάρθηκε από κοινού, μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Αφού μίλησε με τη Ναταλία, είδαν ότι αυτή η συνεργασία δεν μπορεί, για προσωπικούς λόγους να συνεχιστεί, καθώς θέλει να κάνει κάτι πιο ενημερωτικό. Αφού διαψεύσω όλο αυτό που ακούγεται τις τελευταίες ώρες ότι θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση. Έχει να αποφασίσει αν θα ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί έχει μια πρόταση από τον κ. Κασσελάκη, ενεργά να είναι στον ΣΥΡΙΖΑ στο κομμάτι του γραφείου Τύπου. Αν μείνει στην τηλεόραση δεν θα κάνει σίγουρα ψυχαγωγία, αλλά ενημέρωση», αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης για τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Η Ναταλία Γερμανού είχε πει για την συνεργασία της με τον Δημήτρη Πανόπουλο: «Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή, ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι τόσο αυστηρή γιατί είμαι και με τον εαυτό μου έτσι. Δεν είναι ότι εγώ χαϊδολογάω τον εαυτό μου και είμαι με τους άλλους σκληρή. Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με ό,τι πετάει και περισσεύει. Είμαι τελειομανής. Θέλω αυτό το προϊόν που πασάρουμε στον κόσμο να μην έχει ψεγάδια όσο γίνεται περισσότερο. Γιατί μετά ό,τι ψεγάδι έχει εγώ τα ακούω, εμένα θα βρίσουν για ό,τι κι αν γίνει».