ΣΚΑΪ: Ανατροπές στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού - Ο άντρας που θα παρουσιάσει τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή

Τα πάνω κάτω στο κανάλι του Φαλήρου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΣΚΑΪ: Ανατροπές στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού - Ο άντρας που θα παρουσιάσει τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή

Η τηλεοπτική σεζόν κλείνει και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ποια κανάλια θα προχωρήσουν σε καλοκαιρινές εκπομπές και μάλιστα ποια πρόσωπα θα στελεχώσουν τα εν λόγω προγράμματα.

Την Τετάρτη 3/7 μέσα από πληροφορίες που μετέφερε το Πάμε Δανάη έγινε γνωστό, πως ο ΣΚΑΪ έχει βάλει στα σκαριά του να καλύψει στους τρέχοντες μήνες το πρόγραμμά του με μεσημεριανή, ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 3-5.

Τι θα συμβεί με τον παρουσιαστή της καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ

Το κανάλι επίσης, σκοπεύει να φτιάξει μια ομάδα με κεντρικό συντονιστή, που τα μέλη της ωστόσο θα είναι όλα ενεργά στον σχολιασμό. Αρχικά, το κεντρικό αυτό πρόσωπο ήθελαν να είναι η Νάνσυ Παραδεισανού, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως την τελευταία στιγμή η απόφαση άλλαξε και στη θέση της θα δούμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η Φαίη; Πρώτη φορά το ακούω...» - Η αμήχανη αντίδραση σε ερώτηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Σκορδά

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast at star, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 2/7 με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και δημοσιογράφο να "ανοίγει" τα χαρτιά του αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν με ρωτάνε τι θα γίνει του χρόνου. Λέω κάθε φορά την αλήθεια μου, δεν ξέρω και δε θέλω και να τη φέρνω σε δύσκολη θέση, για αυτό και δε τη ρωτάω. Αν η ίδια θέλει κάποια στιγμή να μας πει κάτι, εντάξει, αλλά εγώ δεν πρόκειται να τη ρωτήσω ποτέ ούτε να της πω πάρε με μαζί. Μεγάλο κορίτσι είναι, ό,τι θέλει θα κάνει.

Αρχικά δεν με έχει πάρει η Φαίη για την επόμενη σεζόν. Έχω κλείσει το ραδιόφωνο που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και μου αρέσει. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τρόπος να είμαι με τη Φαίη. Δεν είναι η ώρα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει μια τέτοια πρόταση. Από εκεί και πέρα εγώ κλείνω τις δουλειές μου, δεν περιμένω, δεν έχω και κανένα πρόβλημα να μην είμαι καθόλου στην τηλεόραση. Δεν θα πάθει τίποτα η τηλεόραση χωρίς εμένα», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (δείτε εδώ το βίντεο).