ΑΝΤ1: «Απαγορεύονται για τις γυναίκες κοντά φορέματα, μπλούζες με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ και...» - Η ανακοίνωση του σταθμού για τους εργαζομένους του

Το dress code που επιβάλλει το κανάλι από την Δευτέρα 1/7

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: «Απαγορεύονται για τις γυναίκες κοντά φορέματα, μπλούζες με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ και...» - Η ανακοίνωση του σταθμού για τους εργαζομένους του

Ένα email που εστάλλει από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, πριν από λίγες ώρες, ήταν αρκετό για να προκληθεί πληθώρα συζητήσεων και αντιδράσεων. Πρώτος το σχολίασε χιουμοριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Παρασκευής 28/6 (δείτε εδώ τι είπε στον αέρα στην Μαρία Αναστασοπούλου) ενώ λίγο μετά μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκε επακριβώς τι αναγράφει το περιβόητο αυτό email που αφορά το dress code που επιβάλλει ο σταθμός από εδώ και πέρα - και πιο συγκεκριμένα από την Δευτέρα 1/7 - στους εργαζομένους του.

Τι αναγράφει το email του ΑΝΤ1

Οι εργαζόμενοι εκπροσωπούν τον Όμιλο και η εμφάνισή τους στον χώρο εργασίας πρέπει να αντανακλά την εικόνα και τις αρχές του Ομίλου. Στο πλαίσιο αυτό οι εργαζόμενοι χρειάζεται να ακολουθούν τις βασικές οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω:

Σε γενικές γραμμές ο ενδυματολογικός κώδικας είναι business casual/smart casual. Σε κάποιες περιστάσεις πιο format business ντύσιμο (π.χ. κοστούμι, πουκάμισο) μπορεί να είναι απαραίτητο (αν δεν είστε σίγουροι ρωτήστε τον προϊστάμενό σας).

Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπεται να φοράμε τα εξής:

  • Παντελόνια κλασικά υφασμάτινα κάπρι, προσεγμένα jeans. Για τις γυναίκες φορέματα και φούστες.
  • Πουκάμισα, μπλούζες υφασμάτινες και T-shirt σε καλή κατάσταση.
  • Κλειστά παπούτσια όπως μοκασίνα, κλασικά δερμάτινα, αθλητικά, μπότες, γόβες, μπαλαρίνες, πέδιλα και δερμάτινα σανδάλια.

Δεν επιτρέπονται:

  • Οι βερμούδες (εκτός των τεχνικών στα στούντιο ΚΑΠΠΑ κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης από τους προϊσταμένους τους.
  • Τα σορτς, τα σκισμένα jeans και για τις γυναίκες τα πολύ κοντά φορέματα και φούστες
  • Τα T-shirt με stamps ή μηνύματα. Για τις γυναίκες μπλούζες με πολύ ανοικτό ντεκολτέ ή διαφανείς.
  • Αξεσουάρ και είδη ένδυσης με λογότυπα/slogan ανταγωνιστικών του Ομίλου προϊόντων και υπηρεσιών
  • Οι πλαστικές παντόφλες, σαγιονάρες παραλίες κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αφού προβλήθηκε το συγκεκριμένο email στην εκπομπή του ALPHA, η Κατερίνα Καινούργιου συμφώνησε με την ανακοίνωση αυτή ενώ κάποιοι συνεργάτες της είχαν τους δικούς τους ενδοιασμούς.

TAGS