Εικόνες: Που θα σε ταξιδέψει ο Τάσος Δούσης αυτό το Σαββατοκύριακο

Μην χάσεις τα τρία νέα επεισόδια της νούμερο ένας ταξιδιωτικής εκπομπής!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εικόνες: Που θα σε ταξιδέψει ο Τάσος Δούσης αυτό το Σαββατοκύριακο

Όταν οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τις εικόνες αναλαμβάνουν δράση οι «ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση»! Και αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPEN beyond, ο Τάσος Δούσης με τις χαρακτηριστικά γλαφυρές περιγραφές του ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας παρουσιάζει με τον μοναδικό του τρόπο χώρες, πόλεις, εξωτικά μέρη, συγκλονιστικά τοπία και καταπληκτικούς ανθρώπους.

Ξεκινώντας από το Σάββατο (29/06) θα δούμε σε επανάληψη το πρώτο επεισόδιο των ΕΙΚΟΝΩΝ και του Τάσου Δούση στην όμορφη Κω που θα προβληθεί στις 17:45 στο OPEN Beyond. Στην πόλη της Κω μας παρουσιάζουν τον Πλάτανο του Ιπποκράτη με ζωή και ιστορία 2.500 ετών. Επίσης κάνουν μία απολαυστική πρωινή βόλτα στο γραφικό λιμάνι της Κω και την εμβληματική Λεωφόρο των Φοινίκων.

Επισκέπτονται την εκκλησία των Ασωμάτων Ασφενδιού με τη μοναδική εικόνα του Ταξιάρχη, τη Ζιά για να απολαύσουν ένα ονειρικό ηλιοβασίλεμα και το χωριό-φάντασμα Χαϊχούτες για να απολαύσουν παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια. O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ξεναγούνται στο Ασκληπιείο· την πρώτη στέγη της Ιατρικής επιστήμης παγκοσμίως, επισκέπτονται το παραδοσιακό σπίτι στο Πυλί και μας δείχνουν την εκπληκτική θέα από τα ερείπια του Κάστρου στο Παλαιό Πυλί.

Συνεχίζοντας την Κυριακή 30 Ιουνίου…διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr