Χρήστος Φερεντίνος: Τέλος ο «Μονομάχος», αυτό το νέο τηλεπαιχνίδι αναλαμβάνει και επίσημα

Ώρα για αλλαγές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χρήστος Φερεντίνος: Τέλος ο «Μονομάχος», αυτό το νέο τηλεπαιχνίδι αναλαμβάνει και επίσημα

Εξελίξεις θα έχουμε από την επόμενη σεζόν στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, καθώς τα πρόσωπα μπορεί να μένουν σταθερά, αλλά ένα πρόγραμμα αλλάζει. Ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει κανονικά τη συνεργασία του με το κανάλι, παρά το γεγονός ότι ο «Μονομάχος» ολοκληρώθηκε, και με αυτό ως δεδομένο αναλαμβάνει ένα καινούργιο project και γνώριμο στους φίλους των τηλεπαιχνιδιών.

Χρήστος Φερεντίνος όπως λέμε... Μαρία Μπεκατώρου από την επόμενη σεζόν, αφού ήταν το project που παρουσίαζε εκείνη, προτού αναλάβει με επιτυχία το «The Chase». Η ανακοίνωση έγινε ουσιαστικά κατά τη διάρκεια της προβολής του μεγάλου τελικού για το Survivor 2024, όταν προβλήθηκε το πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού που θα προβάλλεται από την επόμενη σεζόν.

Δείτε επίσης: Χρήστος Φερεντίνος: «Κυρίες και κύριοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ!» - Φινάλε για τον Μονομάχο στον ΣΚΑΪ

Επιστρέφει το Still Standing με τον Χρήστο Φερεντίνο

Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι, που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλάζει στέγη και παρουσιαστή. Από την ερχόμενη χρονιά θα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, που πρωταγωνιστεί και στο νέο trailer. Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν είχε αποχαιρετήσει οριστικά τον «Μονομάχο», ανανεώνοντας ωστόσο το ραντεβού του με τους τηλεθεατές.

«Κυρίες και κύριοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που μας παρακολουθήσατε εδώ στον ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τον ΣΚΑΪ που με υποδέχθηκε - μας υποδέχτηκαν - με τόσο ωραίο τρόπο και τη νέα περίοδο θα είμαστε και πάλι μαζί. Γεια σας», είχε πει χαρακτηριστικά στο τελευταίο επεισόδιο του «Μονομάχου» ο Χρήστος Φερεντίνος.

Το τρέιλερ που προβλήθηκε αναφέρει πως ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Still Standing, με τον Χρήστο Φερεντίνο να... περιμένει τους νέους παίκτες. Σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την ανανεωμένη εκδοχή του παιχνιδιού, που (εκτός απροόπτου) θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο.