The 2Night Show: Η Έλλη Κοκκίνου παίρνει απόψε (26/6) τη θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ένας άντρας συμπληρώνει την παρέα τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
The 2Night Show: Η Έλλη Κοκκίνου παίρνει απόψε (26/6) τη θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Απόψε, Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Έλλη Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει έναν απολογισμό της ζωής και της καριέρας της, δηλώνοντας πως αν υπήρχε τρόπος να μαθαίνεις χωρίς να παθαίνεις, θα τον προτιμούσε.

Πώς είναι η σχέση της με τον έφηβο γιο της; Τι προβλήματα αντιμετωπίζει ως μαμά στην καθημερινότητά της; Γιατί δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος; Στη συνέχεια, θυμάται τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, αλλά και τον άνθρωπο που προσπάθησε να βάλει φρένο στην καριέρα της. Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια; Τι την έβαλε να παρουσιάσει ο Γρηγόρης; Πώς τα πήγε στο «Ναι, με ακούτε;» όταν φόρεσε τα ακουστικά; Τέλος, μαζί με την ορχήστρα της, ερμηνεύει live στο στούντιο τις μεγάλες της επιτυχίες.

The 2Night Show Έλλη Κοκκίνου

Καλεσμένος στο The 2Night Show και ο Αντίνοος Αλμπάνης

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του «Maestro», μιλάει για τη συνεργασία του με τους συντελεστές της σειράς και μοιράζεται όμορφες στιγμές από τα γυρίσματα.

Τι έχει να θυμάται από τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Μαρία Καβογιάννη; Γιατί αρνήθηκε να διδάξει σε θεατρική σχολή και γιατί δεν θα παρουσίαζε το «Survivor»; Τέλος, μιλάει για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Μαύροι Πίνακες».

The 2Night Show Αντίνοος Αλμπάνης

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές:

Head of Production: Αντώνης Μάτσος

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης