Αγγελική Νικολούλη: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Έγινε γνωστό πως...

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Αγγελική Νικολούλη τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει στο κανάλι του MEGA την εκπομπή "Φως στο Τούνελ", η οποία στόχο έχει την εξιχνίαση πολύκροτων εγκλημάτων, αλλά και την ανεύρεση αγνοουμένων και το κάνει με τρομερή επιτυχία, κάτι που φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο σταθμός αποφάσισε να ανανεώσει για άλλη μία χρονιά το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια και την Τετάρτη 26 Ιουνίου εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Η ανακοίνωση του MEGA για τη συνεργασία με την Αγγελική Νικολούλη

«Το MEGA ανανεώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη.

Η πρώτη γυναίκα αστυνομική ρεπόρτερ στη χώρα που, μέσα από το «Φως στο Τούνελ», έδειξε τον δρόμο για την εξιχνίαση σκοτεινών εγκλημάτων και σύνθετων υποθέσεων εξαφάνισης, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι η μαχητική δημοσιογράφος που έχει αναπτύξει μία ειλικρινή, ζεστή, αδιάσπαστη σχέση με το τηλεοπτικό κοινό. Είναι η σταθερή αξία της Παρασκευής επί μακρά σειρά ετών.

Η υπευθυνότητα, το θάρρος, η ψυχραιμία, ο επαγγελματισμός και η εγκυρότητά της έχουν αναγνωριστεί εντός και εκτός ελληνικών συνόρων στα 29 χρόνια που μετρά το «Τούνελ», καθιστώντας τη πολύτιμη συνεργάτη στο δυναμικό του MEGA», γράφει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη για Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θα έπρεπε να το λέω αυτό, αλλά μου έλεγε ότι ο γιος της...»

Αγγελική Νικολούλη ανακοίνωση MEGA

Η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1964 και έχει καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας. Υπήρξε παντρεμένη για 22 χρόνια - από το 1987 μέχρι και το 2009 - με τον Γιάννη Μουσούλη και μαζί του απέκτησε έναν γιο, τον Κωνσταντίνο Μουσούλη.

Έχει βρεθεί και σε άλλες εκπομπές παλαιότερα, τη σεζόν 1993-1994, ήταν δημοσιογράφος στο "60 λεπτά χωρίς μοντάζ", στο ίδιο κανάλι, ενώ το 1993-1995 παρουσίασε το "Ρεπορτάζ στην ομίχλη" στο STAR, όμως από το 1995 μέχρι και σήμερα παρουσιάζει το "Φως στο τούνελ". Είναι επίσης συγγραφέας και τα αστυνομικά της μυθιστορήματα - Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου, Θάνατος με χείλη κόκκινα, Έρωτας φονιάς, Θα γίνω η σκιά σου - μετρούν χιλιάδες πωλήσεις.