The 2night show: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τι θα δούμε απόψε 24/6

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The 2night show: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το βράδυ της Δευτέρας 24/6 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του The 2night show δύο καλεσμένους, οι οποίοι θα μιλήσουν για πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες στο τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η εκπομπή σε νούμερα τηλεθέασης).

Η ανακοίνωση του Αντ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται αρχικά στο πλατό του The 2Night Show τον Θεόδωρο Παπακώστα. Ο αγαπημένος αρχαιολόγος αντιστρέφει τους ρόλους και κάνει ερωτήσεις γνώσεων στον Γρηγόρη με φοβερό ιστορικό ενδιαφέρον. Πώς έδινε σωστούς χρησμούς το Μαντείο των Δελφών; Πώς βρέθηκε ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων; Ποια ήταν η Ελένη Τοσίτσα, η αναλφάβητη ευεργέτιδα της Ελλάδας;

Πώς τα «κάκαλα» ξόρκιζαν το κακό μάτι στην αρχαία Ελλάδα; Τέλος, ο Archaeostoryteller παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά «Η Αρχαιότητα είναι Παιχνιδάκι», που αλλάζει την αντίληψη που έχουμε για τα activity books.

Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Πέτρος Γαϊτάνος. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δηλώνει έτοιμος να κάνει διαφορετικά πράγματα και παραδέχεται πως η πίστη του στον Θεό τον έκανε να παρασυρθεί και να ασχοληθεί περισσότερο με την εκκλησιαστική μουσική. Πώς είναι η καθημερινότητά του; Γιατί αποφάσισε να ταξιδέψει μόνος του οδικώς σε 11 χώρες της Ευρώπης; Πότε ήταν η τελευταία φορά που εργάστηκε σε νυχτερινό κέντρο;

Γιατί θεωρεί πως στην Eurovision υπάρχει μια «δαιμονική» κατάσταση και πολλές σεξουαλικές εμφανίσεις; Τέλος, μιλάει για το τραγούδι του «Το Μήλο», που έχει γίνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αλβανία και το τραγουδάει ζωντανά στο στούντιο ακαπέλα.