Ελένη Μενεγάκη: Η επόμενη ημέρα μετά το Mega - Μεταγραφή στον ΑΝΤ1 για πολυσυζητημένο βραδινό show

Όλες οι λεπτομέρειες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ελένη Μενεγάκη! Ένα όνομα και μια μεγάλη ιστορία για την ελληνική τηλεόραση μιας και μιλάμε για μια από τις πιο πολυσυζητημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Για πολλούς δε, φέρει δικαίως τον τίτλο ως η "Βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης".

Όπως όλα δείχνουν σε λίγες ημέρες η Μενεγάκη ρίχνει αυλαία με την εκπομπή Ελένη στο Mega (δείτε εδώ πότε). Η παρουσιάστρια τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, ωστόσο το Σάββατο 22/6 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ηχηρές αποκαλύψεις για το πρόσωπό της.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα στην εκπομπή Επί τόπου έκανε λόγο για την επόμενη ημέρα της παρουσιάστριας μετά την αποχώρηση της από Μεγάλο Κανάλι. Η Ελένη Μενεγάκη, όπως έχει αναφερθεί ξανά είναι έτοιμη για τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1 και μάλιστα συζητάει για την παρουσίαση ενός αγαπημένου βραδινού show.

Αποκαλύψεις για το επόμενο βήμα της Ελένης Μενεγάκη μετά το Mega

Ο λόγος για το Your Face Sounds Familiar. Μιλάμε δηλαδή για μια τεράστια αλλαγή για την Μενεγάκη, καθώς όχι μόνο αλλάζει κανάλι και ζώνη, αλλά και το περιεχόμενο της εκπομπής, που έχει συνηθίσει να παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια.

Πριν από λίγο καιρό πάλι μέσα από ρεπορτάζ του Επί Τόπου και της Τζώρτζια Συρίχα αναφέρθηκε, πως η παρουσιάστρια θα κάνει μια μικρή αποχή από την τηλεόραση, ωστόσο μετά το δεύτερο μισό της σεζόν λέγεται ότι θα είναι και πάλι στη θέση της. Μάλιστα το ρεπορτάζ κάνει λόγο, πως η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στον σταθμό από όπου ξεκίνησε, δηλαδή στον ΑΝΤ1 και μάλιστα θα αλλάξει και ζώνη πηγαίνοντας από την πρωινή στη βραδινή.