Φαίη Σκορδά: Δυσάρεστες συζητήσεις στους διαδρόμους του Mega για το όνομά της - Γιατί δεν πέφτουν οι υπογραφές

Αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε φάση έντονων συζητήσεων το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Οι φήμες αναφέρουν, πως η παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ μετά από δύο χρόνια συνεργασίας.

Από τη μεριά της η παρουσιάστρια τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη. Μάλιστα το επικρατέστερο σενάριο θέλει τη Φαίη Σκορδά να κάνει μεταγραφή του χρόνου στο Mega.

Την Παρασκευή 21/6 η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη στο Super Κατερίνα για τις συζητήσεις, που κάνει η Σκορδά με το Μεγάλο κανάλι, καθώς όπως ανέφερε υπάρχουν κάποια σημαντικά κωλύματα στις συζητήσεις τους.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: «Πάντως υπογραφή δεν έπεσε και δεν λέω για τη δική μου» - Το "καρφί" για τον Γιώργο Λιάγκα

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά

«Μιας και ανέφερε τη Φαίη, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει υπογραφή ακόμα είναι γιατί υπάρχει ένα κώλυμα λένε οι πληροφορίες μου. Εκείνοι στο Mega θέλουν συμβόλαιο 1+1 και εκείνη θέλει 2 χρόνια κλειστό. Το Mega δεν το δέχεται, αυτό ξέρω εγώ! Το Mega έχει προτείνει σε αρκετούς την πρωινή ζώνη, δεν ξέρω τι θα γίνει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Φαίη Σκορδά από τη μεριά της έκανε ένα ξεκαθάρισμα την Πέμπτη 20/6 στο Fay's Time για τη σχέση της με τον ΣΚΑΪ με βάση τα όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα για εκείνη: «Οφείλω να το πω δημόσια, αν ισχύει αυτό, γιατί έχω αυτές τις σχέσεις με αυτό το κανάλι και μαζί με αυτό είναι σαν να λέω και ένα ευχαριστώ για τον τρόπο που χειρίζονται κάποια θέματα και τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για τον ΣΚΑΪ. Εγώ θα σας πω, αγαπητοί μου τηλεθεατές, φέρεται απίστευτα, σε εμένα τουλάχιστον. Οφείλω να το πω τώρα σε αυτή την περίπτωση».