Χρήστος Φερεντίνος: «Κυρίες και κύριοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ!» - Φινάλε για τον Μονομάχο στον ΣΚΑΪ

Τι θα συμβεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χρήστος Φερεντίνος: «Κυρίες και κύριοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ!» - Φινάλε για τον Μονομάχο στον ΣΚΑΪ

Το απόγευμα της Πέμπτης 20/6 ο Χρήστος Φερεντίνος έριξε αυλαία με τον Μονομάχο από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και μερικούς από τους μονομάχους, που βρέθηκαν φέτος στο πλατό.

Να θυμίσουμε εδώ, πως αυτή ήταν η πρώτη χρονιά που ο παρουσιαστής βρέθηκε στο κανάλι του Φαλήρου μετά από χρόνια συνεργασίας του με τον Alpha. Έτσι λοιπόν, με τη σειρά του ο Φερεντίνος ευχαρίστησε τον σταθμό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Για το τέλος, ο Χρήστος Φερεντίνος άφησε την ευχάριστη ανακοίνωση, που χάρισε χαμόγελα στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Μονομάχος συνεχίζεται και του χρόνου για δεύτερη σεζόν.

Δείτε επίσης: Ο Μονομάχος: Πανηγυρισμοί στο πλατό του ΣΚΑΙ με τον Φερεντίνο - Ο παίκτης που έβγαλε εκτός τους 100 και κέρδισε πάνω από 40.000 ευρώ

Το αντίο του Χρήστου Φερεντίνου στην αυλαία του Μονομάχου

«Βλέπουμε τους υποψήφιους Μονομάχους μας, κάποιοι είναι εδώ και από τα πρώτα παιχνίδια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, θέλω να σας ευχαριστήσουμε όλους. Ελάτε παιδιά, μπείτε πάνω στα σκαλιά. Μπείτε όλοι, περάστε πάνω στα σκαλιά. Κυρίες και κύριοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που μας παρακολουθήσατε εδώ στον ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τον ΣΚΑΪ που με υποδέχθηκε - μας υποδέχτηκαν - με τόσο ωραίο τρόπο και τη νέα περίοδο θα είμαστε και πάλι μαζί. Γεια σας», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος