ΑΝΤ1: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer με Γιώργο Μαυρίδη και Σάκη Τανιμανίδη για το World Party

Στον αέρα ξανά μετά από 8 χρόνια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πως επανέρχεται η ταξιδιωτική εκπομπή που έκανε στο παρελθόν με τον Γιώργο Μαυρίδη, World Party (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Σε συνέχεια, το βράδυ της Δευτέρας 17/6 ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε με τη σειρά του τη συνεργασία του με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη. Το τηλεοπτικό δίδυμο πολύ σύντομα θα βγει στον αέρα μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου.

Το πρώτο trailer επανενώνει ουσιαστικά τους δύο φίλους και πρώην συνεργάτες, οι οποίοι παρουσίαζαν στο παρελθόν μαζί το world party στον Alpha. Μετά το τέλος της συνεργασίας Τανιμανίδη και Μαυρίδη είδαμε να έρχεται μια ρήξη στις σχέσεις τους, η οποία αποκαταστάθηκε τα τελευταία χρόνια.

Έτσι λοιπόν, το νέο world party βγαίνει ξανά στον αέρα μετά από οκτώ χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση με τους παρουσιαστές να έχουν ωριμάσει τηλεοπτικά από τα προγράμματα που συμμετείχαν - παρουσίασαν ξεχωριστά τα τελευταία χρόνια.

Το trailer του ΑΝΤ1 για το World Party με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη

Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης πριν από περίπου δύο μήνες στο «I Love ΣουΚου» είχε αναφερθεί στο World party και στο ενδεχόμενο να κάνει ξανά την εκπομπή με τον Γιώργο Μαυρίδη αναφέροντας: «Στο World Party ήμουν συγκεντρωτικός είναι η αλήθεια. Στο Dragons είχα το όραμα και αγόρασα τα δικαιώματα για να το φέρω στην Ελλάδα. Το ‘χουμε σκεφτεί με τον Γιώργο Μαυρίδη να ξανακάνουμε το World Party, επειδή τώρα μιλάμε εδώ και λίγο καιρό ξανά, θα ήταν μία ωραία εξέλιξη. Ο πρώτος κύκλος τελείωσε λίγο απότομα και υπάρχει ένα κενό μέσα μας», (δείτε εδώ το βίντεο).