The 2Night Show: «Τριπλό χτύπημα» απόψε (18/6) από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
The 2Night Show: «Τριπλό χτύπημα» απόψε (18/6) από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε, Τρίτη 18 Ιουνίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Στέφανο Δάνδολο. Ο βραβευμένος συγγραφέας μιλάει για το τελευταίο του βιβλίο «Τα αηδόνια της Σιωπής», που όπως λέει, ενώ αναφέρεται στην σκοτεινή εποχή των Δεκεμβριανών, είναι φωτεινό επειδή είναι γεμάτο συναίσθημα.

Πέρα από τα ιστορικά στοιχεία τι άλλο πρέπει να προσέχει ένας συγγραφέας στις αφηγήσεις του; Πόσα χρόνια τού πήρε να κάνει την έρευνά του; Γιατί οι αναγνώστες αγαπούν τις αληθινές ιστορίες; Τέλος, ο αγαπημένος συγγραφέας μιλάει για τα μυθιστορήματά του, που τον καθιέρωσαν στο αναγνωστικό κοινό, αλλά και για εκείνα που έγιναν τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

The 2Night Show Στέφανος Δάνδολος

Ο Ισπανός TikToker που «εισβάλλει» στο The 2Night Show

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Inaki Lamua, ο Ισπανός TikToker, που είναι viral στα social media. Ο Inaki εξηγεί πώς έμαθε μόνος του άπταιστα ελληνικά, χωρίς να έχει κάποια σχέση με την Ελλάδα. Τι έγινε στον Πύργο Ηλείας, όταν ήταν 14 ετών, και τον έκανε να θέλει να ζήσει μόνιμα στη χώρα μας; Τι διαφορές έχουν οι Ισπανοί με τους Έλληνες; Μοιάζουν οι Ελληνίδες με τις Ισπανίδες; Ποιες λεκτικές γκάφες τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση; Τι λένε οι γονείς του για την επιλογή του να ζει μόνιμα στην Ελλάδα; Τέλος, δέχεται την πρόκληση του Γρηγόρη να πει ελληνικούς γλωσσοδέτες και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

The 2Night Show Inaki Lamua

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» και τον Apon. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποκαλύπτει τι συνέβη και παράτησε την αθλητική δημοσιογραφία, που σπούδαζε, για να ασχοληθεί με τη μουσική. Πόσο ενθαρρυντική ήταν η οικογένειά του; Πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό του όνομα; Πόσα μουσικά όργανα ξέρει να παίζει; Γιατί ο αδερφός του, ο «I AM STRONG», είναι ο καλύτερος συνεργάτης; Σε ποιους έχει γράψει τραγούδια; Τι έκανε η Ελένη Φουρέιρα, όταν άκουσε για πρώτη φορά το «Γδύσου»; Τέλος, ο ταλαντούχος Apon, τραγουδάει live στο στούντιο της εκπομπής το τραγούδι του «Βοριάς» και καθηλώνει τον Γρηγόρη με την ερμηνεία του.

The 2Night Show Apon

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές:

Head of Production: Αντώνης Μάτσος

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης