Πρωίαν σε είδον: Εκτός η Τζένη Μελιτά - Η ανακοίνωση του Φώτη Σεργουλόπουλου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρωίαν σε είδον: Εκτός η Τζένη Μελιτά - Η ανακοίνωση του Φώτη Σεργουλόπουλου

Η εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, βγαίνει καθημερινά στον αέρα, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά να καλωσορίζουν κάθε φορά τους τηλεθεατές. Την Τρίτη 11 Ιουνίου, όμως, ο παρουσιαστής εμφανίστηκε μόνος του στο πλατό, καθώς η συνεργάτιδά του έλειπε.

Προχώρησε, λοιπόν, σε μία ανακοίνωση, όπου εξηγούσε ότι η δημοσιογράφος είναι άρρωστη και αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι της για να μπορέσει να αναρρώσει και να επιστρέψει πιο δυνατή. Είναι η τρίτη φορά που απουσιάζει σε ολόκληρη τη σεζόν.

Η αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου για την απουσία της Τζένης Μελιτά από το Πρωίαν σε είδον

«Καλημέρα σας! Καλημέρα! Δεν έχει έρθει ε; Αυτά μου κάνει. Μου το ‘χει κάνει αυτό άλλες δύο φορές νομίζω. Δύο δεν είναι; Μία που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο, τα μετράω, δύο που είχε εκείνη τη γρίπη και τώρα είναι κρυωμένο. Τρίτωσε. Περαστικά στη Τζένη μας», είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, κάνοντας πλάκα για εκείνη.

Δείτε επίσης: "Πάγωσε" το πλατό της εκπομπής με το ανέκδοτο του Φώτη Σεργουλόπουλου - Η αμηχανία της Τζένη Μελιτά

Οι δυο τους, γενικότερα, έχουν χαρίσει επικές ατάκες και στιγμές στο ελληνικό κοινό και μία από αυτές είναι και η παραλίγο τούμπα της παρουσιάστριας. Θέλησε να μπει με φορά στο πλατό, ακολουθώντας τον Σεργουλόπουλο που μπήκε κάπως αντίστοιχα. Φαίνεται όμως, πως κάτι δεν πήγε καλά με το βάδισμα της Τζένης και έτσι παρά λίγο να πέσει.

Για καλή της τύχη απλώς μπέρδεψε τα πόδια της και εν τέλει δεν είχαμε ατυχήματα στο ''Πρωίαν σε είδον''! Τα γέλια και τα πειράγματα, όπως ήταν φυσικό ήταν πολλά με την ίδια τη Τζένη Μελιτά να αυτοσαρκάζεται! (δείτε εδώ την απάντησή της στις φήμες εγκυμοσύνης).

«Το χειρότερο μου είναι ότι ξέρω, ότι αυτό θα παίξει 50 χιλιάδες φορές. Μη γελάτε! Ποιος γέλασε; Ξέρεις τι έπαθα; Να σου εξηγήσω...Σε είδα που πήγαινες φορτσάτος και λέω ας πάω και εγώ. Τι μου λείπει; Ίσια παπούτσια φοράω. Σταματήστε...Ωραία εκπομπή θα έχουμε σίγουρα, θα πέφτουμε...», ανέφερε με χιούμορ η Τζένη Μελιτά.