Πάμε Δανάη: Δεύτερη αποχώρηση από την ομάδα της Δανάης Μπάρκα - Φεύγει από το Mega και πηγαίνει Star;

Λίγο μετά την ανακοίνωση για το τέλος της Δέσποινα Καμπούρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Δεύτερη αποχώρηση από την ομάδα της Δανάης Μπάρκα - Φεύγει από το Mega και πηγαίνει Star;

Το τηλεοπτικό τοπίο αναμένεται να έχει έντονες αλλαγές από του χρόνου κα ειδικότερα σε ό,τι αφορά την ψυχαγωγικές εκπομπές. Συγκεκριμένα στο Mega η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι θα δημιουργήσει κενό στη μεσημεριανή ζώνη.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού τη Δευτέρα 10/6 έγινε γνωστό, πως στη θέση της παρουσιάστριας θα μεταφερθεί η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στη ζώνη 1:00 με 3-3:30 μ.μ.

Το δεύτερο πρόσωπο που θα αποχωρήσει από την εκπομπή Πάμε Δανάη

Να πούμε εδώ, πως το Πάμε Δανάη δεν θα έχει μόνο αλλαγές στη ζώνη αλλά και στην ομάδα του. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η πρώτη αποχώρηση από την εκπομπή (δείτε εδώ). Σύμφωνα λοιπόν με την Ναταλία Ανδρικοπούλου έγινε γνωστό πως και ο Γιώργος Κρικοριάν θα αποχωρήσει από την ομάδα της Μπάρκα και όπως όλα δείχνουν θα κάνει μεταγραφή για το Breakfast at star.

Πάμε Δανάη - Αποχώρηση - Συνεργάτης

Την Παρασκευή 7/6/24 η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής «Πάμε Δανάη», είχε πει ουσιαστικά ότι η συνεργάτιδά της, Δέσποινα Καμπούρη δεν θα είναι στο πλευρό της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η Δέσποινα Καμπούρη είχε σκύψει για να πιάσει τη σκαλέτα της, με την παρουσιάστρια να κάνει χιούμορ λέγοντας: «Ο Άρης Καβατζίκης πετάει τις σκαλέτες της Δέσποινας Καμπούρη! Πώς να μείνει το κορίτσι του χρόνου έτσι όπως του φέρεται. Με το σχόλιο αυτό και μόνο είχε υπονοηθεί λοιπόν η αποχώρηση της δημοσιογράφου από την παρέα του Πάμε Δανάη.