ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του καναλιού για τη συνεργασία με τον Θάνο Κιούση

Τελικά ήρθαν σε συμφωνία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του καναλιού για τη συνεργασία με τον Θάνο Κιούση

Συνεχίζεται η συνεργασία ανάμεσα στον Θάνο Κιούση και στον ΑΝΤ1, με τις δύο πλευρές να φαίνονται απόλυτα ικανοποιημένες μέχρι στιγμής. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που ήρθε στα δημοσιογραφικά γραφεία το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου από το κανάλι του Αμαρουσίου, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «5x5» θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να προσφέρει στιγμές γέλιου και διασκέδασης στους τηλεθεατές.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Θάνο Κιούση

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Κιούση. O ταλαντούχος καλλιτέχνης θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον ΑΝΤ1, με την παρουσίαση των αγαπημένων τηλεπαιχνιδιών «5×5» και «5×5» ΣΠΕΣΙΑΛ, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης.

Ο Θάνος Κιούσης, με το πηγαίο και αστείρευτο χιούμορ του, θα προσφέρει τη δική του ξεχωριστή ψυχαγωγική εμπειρία στο τηλεοπτικό κοινό», αναφέρει η ανακοίνωση που έστειλε πριν από λίγη ώρα ο ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Απίστευτος Θάνος Κιούσης: «Παίρνω φόρα, πηδάω την μάντρα της Ακρόπολης και...»

Η ηλικία, η καταγωγή, η οικογένεια και ο Τόνι Σφήνος

Ο δημοφιλής performer, Θάνος Κιούσης, έχει αναλάβει το τελευταίο καιρό χρέη για το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5x5», το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1. Βέβαια, οι περισσότεροι από εμάς τον γνωρίσαμε με διαφορετικό όνομα και... κούρεμα, αφού έγινε ευρύτερα αγαπητός μέσα από την περσόνα και την περούκα του Τόνι Σφήνου.

Τόνι Σφήνος

Προτού υιοθετήσει την εν λόγω περσόνα, είχε φτιάξει την ομάδα θεάτρου δρόμου Τσίρκο Ρεντίκολο και την μπάντα ΣΑΛΑΤΑ, που σημαίνει Σαλταρισμένα Αγνώστης Ταυτότητας Ατομάκια. Έχει παίξει και ως ηθοποιός σε διάφορες σειρές και σε ταινίες μικρού μήκους.

Ο πρώτος άνθρωπος που αποκάλυψε τηλεοπτικά την ταυτότητά του ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, το 2013 στη Μεσημεριανή Μελέτη, όταν πήγε σε μια εκδήλωση για τα 50 χρόνια για τον Τέρη Χρυσό. Σε όλες του τις συνεντεύξεις μέχρι πρόσφατα είχε αρνηθεί να μιλήσει ως Θάνος Κιούσης. Η ιστορία που του αρέσει να διηγείται ως Τόνι Σφήνος είναι ο κρυφός του γάμος στην Αμερική, το «στιγμιαίο λάθος» με τη Λόλα, μια φίλη του.

Γυναίκα του είναι η Ιωάννα Γραμματικού, η οποία μεγάλωσε στη Βούλα, έχει δύο μικρότερες αδερφές, έχει εξοχικό στις Σπέτσες και ασχολείται με το σχέδιο μόδας. Είναι μαζί με τον Θάνο εδώ και τέσσερα χρόνια. Γνωρίστηκαν ένα βράδυ στο καμαρίνι του, όταν η Ιωάννα Γραμματικού πήγε να τον συγχαρεί για το live του. Κάπως έτσι έγινε ορκισμένο τσικάκι, όπως λένε τις fans του Τόνι Σφήνου.

Θάνος Κιούσης Ιωάννα Γραμματικού

Οι δυο τους παντρευτήκαν το 2016 στις Σπέτσες και το 2018 ήρθε στον κόσμο ο πρώτος τους γιος, ενώ το 2019 γεννήθηκε και ο δεύτερος.