Ελένη Μενεγάκη: Εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν - Η απόφαση που πήρε

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν - Η απόφαση που πήρε

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. Φέτος ολοκληρώνεται το συμβόλαιο της με το MEGA έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας και όπως όλα δείχνουν οδεύει όχι μόνο προς την έξοδο του σταθμού αλλά και γενικά της τηλεόρασης.

Ένα από τα ρεπορτάζ που είχε κυκλοφορήσει ήθελε την ξανθιά παρουσιάστρια να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά από 20 χρόνια. Ήταν το κανάλι που την έκανε ευρέως γνωστή και δημοφιλή στο κοινό μέσα από την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ.

Γιατί αποχωρεί από την τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη;

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή Super Κατερίνα και ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου το οποίο μετέφερε σήμερα Τετάρτη 5/6, η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της σεζόν που διανύουμε αποχωρεί από την τηλεόραση.

«Εκτός τηλεόρAσης όλη την επόμενη σεζόν. Θεωρώ είναι και λίγο δική της επιλογή. Και άνθρωποι που έχουν μιλήσει μαζί της, τους έχει πει ότι δεν θέλει να κάνει ούτε πρωινό, ούτε βραδινό, ούτε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του ALPHA.

«Οι πληροφορίες που μου έρχονται επίσης λένε ότι δεν έχει δεχθεί και καμία πρόταση για βραδινό γιατί είχε γραφτεί ότι είχε δεχτεί μια πρόταση. Και σε ερώτηση που της έγινε είπε ότι δεν θα ήθελε να το κάνει αυτό το πράγμα. Είχε ακουστεί έντονα και για το The Voice. Το αφήνω εγώ αυτό εδώ και ας λένε ότι δεν κάνουμε καλό ρεπορτάζ», συμπλήρωσε.

Να σημειώσουμε πως όσο οδεύουμε προς το φινάλε της σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό με το δικό της τρόπο. Και μέσα από την εκπομπή της οι μπηχτές είναι πολλές, με την διάθεση της πάντα να βρίσκεται στα ύψη. Δείτε τι είπε στην χθεσινή 4/6 εκπομπή.